Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki nem akar a legjobb...

Valaki nem akar a legjobb barátnőm lennii? 🥹💔💔18L

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem így működik ez. Csak azért szeretném ezt ilyen konkrétan megfogalmazni mert ezt keresem. Nem sima felszínes barátságot hanem mélyebb kötődést. Szóval akinek nincs és szeretne beszélgessünk, aztán majd néhány hónap alatt kialakul valami. Én eskü cukiika vagyok. 😭szeressen valakiii.

aug. 20. 14:01
1 2 3
 11/26 anonim válasza:

"Csak azért néhány havonta találkozzunk és csináljunk valamit együtt.."

Egészen közelebbit? :P Tényleg, nem vonzódsz talán a saját nemedhez és ezért szeretnél messzebbről valakit, hogy ne fogjanak gyanút a környezetedben élők?

Csak kérdezem.

aug. 20. 15:06
 12/26 anonim válasza:

A baráti szándékkal nincs gond, de a nem felszínes barátság kialakítása évekbe telik...

Suli és munka mellett tudsz utazni 100km-ket? Akkor el sem tudom képzelni, milyen lehet a mindennapod.

Azt azért tisztázzuk, hogy egy 18 éves lány nem fog semmi közös pontot találni mondjuk egy 45 éves nővel, akinek van élete. Nyilván olyanok jöhetnek szóba, akik hozzád képest +/- 20%-kal idősebbek/fiatalabbak. Más kérdés, nekik mennyire van lehetőségük távkapcsolatot fenntartani.

Hangsúlyoztam, nem bántásból írtam, amit... de pont az a dolgom, hogy a jelekből tudjak olvasni.

aug. 20. 15:09
 13/26 A kérdező kommentje:
Nem nem vagyok leszbi 🥲Miért barátságban soha senki nem szokott ilyen dolgokat csinálni? Akkor mit csinál két barátnő? Soha nem szoktak találkozni nehogy leszbikusak legyenek ? Ez hülyeség.
aug. 20. 15:09
 14/26 anonim válasza:

Jól van na, csak kérdeztem.

Ha találsz is távoli barátnőt az csak egy darabig fog működni a távolság miatt.

aug. 20. 15:13
 15/26 anonim válasza:
Néhány eddig szólónak: A távolság badarság.😌 Tapasztalatból mondom, hogy a konkrét személyektől függ, hogy a távolság és a ritkán való találkozás akadálya e a barátságnak. Mert nem minden esetben. Nagyon nehéz találni olyan embert és ritka esetekben, de azért ne mondjátok azt, hogy lehetetlen, lehet rátalálni neten is olyan emberekre akikkel életre szóló barátságok is kialakulhatnak akár. Számomra senki sem kevésbé barátom aki messzebb lakik és alig vagy az alignál is kevesebbet találkozok vele, senki sem attól lesz közelebbi barátom, mert fizikailag közelebb van hozzám, a lakóhelyemhez, az a belsőjétől függ, és azt hónapokon át tartó írogatásokból és esetleg olykori hívásokból is megismeri az ember, nem kell ahhoz közel lenni a másikhoz, hogy megismerjük őtet, hogy milyen ember is a másik, vannak akik azokat sem ismerik meg eléggé akikkel majdnem minden nap találkoznak, a megismeréshez és az igaz barátságokhoz csak idő kell. (De el kell szomorítsalak tégedet kedves kérdező, hogy amúgy én a te korosztályod vagyok, de lányt keresel, legjobb barátnőre vágysz, meg én úgysem tudnék veled bizonyos tevékenységeket végezni, mert engemet nem érdekelnének sajnos😂🙍🏼, pedig én személy szerint szívesen barátkozok bárkivel, de nekem mindenhez idő kell, de hogyha neked elég fiú barátod van már, és csak legjobb baratnőt keresel, akkor én őszintén sajnálom, de reménykedj.😢)
aug. 20. 16:27
 16/26 anonim válasza:
Mondjuk ott kint az Őrségben elég nehéz dolgod lesz. Mi gyakran járunk oda családdal nyaralni de ha barátot vagy szexpartnert keresek akkor inkább máshová kell menni. Elég kicsi ott a népsűrűség és sok az idős :D
aug. 20. 16:33
 17/26 anonim válasza:
Nem tudom miért szeretnek itt sokan egy egyszerű barátságos ismerkedős kérdésbe keresni a limitációkat.. nem olyan durva dolog ám barátokat keresni és dumálni, akármennyire hihetetlen..
aug. 20. 20:55
 18/26 anonim válasza:

de lehetek, én is cukker vagyok és naon UwU meg minden

F/31

aug. 20. 22:16
 19/26 anonim válasza:
Ha még aktuális, szívesen barátkozom veled. Tudom, már elég sok rosszat tapasztaltál és én már elkéstem, de pont ebből látszik, hogy én nem a neten élem az életem. Jó lenne egy barát :)
aug. 21. 09:27
 20/26 anonim válasza:
Fogd be a lepenylesot
aug. 23. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!