Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legjobb barátnőm egy házas...

A legjobb barátnőm egy házas férfivel akar lefeküdni. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A barátnőm válás után van, őt is megcsalták. Akivel viszont ismerkedik egy családos ember. Ilyenkor jelezni kéne a feleségnek? Ha igen, hogyan?

Teljesen elítélem ezt a dolgot, és azt hittem, hogy ő nem ilyen.

aug. 7. 16:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
54%
Írj a feleségnek hogy mi van, ő majd megkopasztja izé, akarom mondani lebeszéli a barátnődet.
aug. 7. 16:20
 2/20 anonim ***** válasza:
89%
Semmi közöd hozzá!
aug. 7. 16:22
 3/20 anonim ***** válasza:
83%

"A legjobb barátnőm egy házas férfivel akar lefeküdni. Mit tehetnék?"

Miért? Nem megy neki segítség nélkül? :D

aug. 7. 16:27
 4/20 anonim ***** válasza:
28%
Azt a k....! Mit képzelsz te magadról? Ez az ő dolga!! Borzalmas barátnő vagy. Szegény barátnődnek már ellenségre nincs is szüksége!
aug. 7. 17:06
 5/20 anonim ***** válasza:
39%
Nos, lehet egy új oldalát ismered meg a barátnődnek. Egy dolog azonban tény ő rá tartozik, hogy mit csinál. Elmondhatod neki őszintén a véleményedet, de nem azért barát egy barát mert olyannak fogadjuk el amilyen ill. támogatjuk őt abban amiben szeretné ?
aug. 7. 17:50
 6/20 anonim ***** válasza:
35%

Ha a legjobb barátnőddel ilyen vagy, milyen lehetsz azokkal akiket utálsz? :D pont a hozzád hasonlók miatt nem voltak soha barátnőim.

Egyébként az ő dolga. Ha te ennyire erkölcsös vagy és bántja az igazságérzeted, akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot, ne a sz.rt keverd!

aug. 7. 18:05
 7/20 Szolovjov ***** válasza:
24%
Ez esetben egyedül a házas férfi a hibás. Ő a házasságtörő. Ilyen esetben soha nem értettem a feleségek miért a nőre fújnak, akivel a férje megcsalta őket, mikor ő szúrta be a kobrettót.
aug. 7. 19:00
 8/20 Knex ***** válasza:
0%
Szerintem ne foglalkozz vele. Az ő döntése. Viszont ez sok mindent elárul róla. Az is lehet, hogy nem ok nélkül csalták meg. Ne feledd. Soha nem tudhatod mi van a másik ember fejében valójában akármennyire is azt hiszed, hogy ismered az illetőt.
aug. 7. 19:06
 9/20 anonim ***** válasza:
43%
Azért fújnak a nőre, mert a ferjuket szeretik, a nőt nem. Én szólnék a helyedben a feleségnek egy üzenetben leirnam. Joga van tudni. Egyszerűen joga van. Legyen meg a döntési joga is hogy elfogadja vagy sem ezt. A barátnővel pedig megszakitanam a kapcsolatot, mert ringyo gerinctelen barátokra nincs szükségem én nem ilyen vagyok, nem fér bele az érték rendembe
aug. 7. 19:46
 10/20 anonim ***** válasza:
0%

Ez azt jelenti, hogy nem ismerted őt eléggé.

Szerintem ne keresd őt többet

aug. 7. 20:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!