Ellenkező nemű barátok között nem túlzás ez a kijeletés?
Figyelt kérdés
Telefonon beszélgettünk, és a végén azt beszéltük meg hogy majd holnap találkozunk. Ami kicsit furcsa nekem, hogy azt mondta én vagyok a legjobb barátja, és hogy nagyon szeret engem. Nem tudom hová tenni, az rendben van hogy legjobb barátnak tekint, de hogy nagyon szeret. Én ilyet nem tudnék mondani, csak ha lenne valami érzésem valóban. Vagy csak baráti szeretetnek gondolhatta? Van ilyen? Amúgy már régen ismerjük egymást. Hogy van ez a nőknél?tegnap 21:26
1/6 anonim válasza:
Nőknél szokott működni a barátzóna. Ők képesek arra, hogy csak barátként nézzenek egy pasira.
Bár az sem ritka eset, mikor már sok pasiban csalódnak a nők, akkor jönnek rá, hogy a számukra ideális férfi, aki tényleg szívből szereti őket, aki mindig mellettük volt a legrosszabb időszakukban is, valójában végig ott volt előttük a legjobb fiúbarátjuk személyében!
Ez neked kell érezned a személyes találkozókon, hogy többet érez e irántad a barátságnál!
2/6 A kérdező kommentje:
1
És ha csak barátnak tekint, akkor még bókolhat? Már mint megdícsérheti külsőmet, hogy jól nézek ki, jó pasi vagyok? Biztos sok nőnek bejöhetek ilyenek?
tegnap 21:45
3/6 anonim válasza:
Igen, ha barátként szeret, simán. Az olyan valami, mintha a fiútesójával beszélne az ember lánya.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam! Már kezdtem aggódni, mert az év végi buliban is nagyon ölelgetett, hozzámbújt! Bár sokat ivott az tény!
tegnap 22:15
5/6 anonim válasza:
Friendzone, öcsém, ne akarj belelátni többet, mert nincs.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok belelátni többet! Nekem ő nem az esetem. Pont emiatt kérdeztem, ha többet érezne, én nem tudom viszonozni sajnos. Akkor inkább ne keressük egymást, ne legyen neki kellemetlen. Volt már ilyenben részem! Nekem volt kínos!
tegnap 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!