Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Online ismerkedéskor mindig...

Online ismerkedéskor mindig igazat mondotok magatokról? Őszintén túlzás és álmodozás nélkül? Szoktatok néha vetíteni egy kicsit, nehogy a beszélgetőpartner lenézzen, átlásson rajtatok, túl sok intim titkot fedezzen fel?

Figyelt kérdés
2022. márc. 18. 11:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Mindig az igazat mondom, mert ha lesz belőle valami, akkor azért legyen, mert az jön be neki aki valójában vagyok. Szerepeket játszani meg hazugságban élni nem akarok. Ha az elején jobbnak meg többnek láttatnám magam akkor később vagy ebben a látszatban kéne vele tovább élnem ami biztos rengeteg energiát felemészt, vagy kibuknának az igazságok, és akkor csalódna bennem.

Semmi értelme hazudni. Mindent tudjon csak meg az elején, és annak az ismeretében menjen bele bármibe is, hogy neki ez megfelel, vagy sem.

2022. márc. 18. 11:43
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Igazat mondok. Egyrészt nem akarok eleve hazugsággal indítani és arra alapozni egy ismeretséget, másrészt ha utólag derül ki valami csúsztatás, az sokkal nagyobb gáz. Amúgy meg mindenki megérdemli az őszinteséget. Persze vannak olyan dolgok, amikre nem vagyok büszke, de azokról nem beszélek, amíg a másik nem kérdez rá.
2022. márc. 18. 11:46
 3/16 anonim ***** válasza:
14%
Mindig hazudok. Online és offline is. A személyiségem és a múltam is vállalhatatlan.
2022. márc. 18. 12:02
 4/16 A kérdező kommentje:
Mi van akkor, amikor rájönnek, hogy hazudtál? Nem lenne egyszerűbb élből őszintén kezdeni és kivárni hátha jön valaki aki téged akar megismerni, nem egy kitalált akárkit?
2022. márc. 18. 12:05
 5/16 anonim ***** válasza:
17%

Ilyen nem létezik.

Rájönni meg úgyis rá fognak, de a hazugságokkal nyerek egy kis időt.

2022. márc. 18. 12:08
 6/16 A kérdező kommentje:
Próbáltad valaha az ellenkezőjét?
2022. márc. 18. 12:10
 7/16 anonim ***** válasza:
30%
Mindig maximálisan egyenes és őszinte vagyok.Valószínűleg ennek is tudható be az hogy soha még a levelezésig sem jutottam el...Tíz év alatt számtalan oldalt kipróbáltam,nulla eredmény.Rá kellett jönnöm,az őszinteség akkor működik ha azt mondod amit a másik hallani akar...
2022. márc. 18. 12:11
 8/16 anonim ***** válasza:
47%
Próbáltam, kár volt.
2022. márc. 18. 12:12
 9/16 anonim ***** válasza:
30%
Ami lezárul, jön helyette egy új fejezet. Szerintem, ha ismerkedésnél a másik fél, hagyja azt, hogy a környezet negatív színben tüntessen fel, a véleményük szerint ítél meg, nem tud saját döntéseket hozni, minden területen elvárásokat támaszt veled szemben, akkor annak nem rád van szüksége. Ismerkedés, attól nevezhető annak, hogy nem biztos a dolog, ezért bárki véleménye számít, akkor is, ha nem a valóságot tükrözi.
2022. márc. 18. 12:13
 10/16 A kérdező kommentje:
Aki lepontoz egy őszinte választ, amit valaki saját magáról nyíltan leír egy kérdés alatt, konkrétan a kérdésre válaszolva, annak mi zajlik le a fejében ilyenkor?
2022. márc. 18. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!