Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csak nekem tűnnek el a netes...

Csak nekem tűnnek el a netes beszélgetőpartnereim?

Figyelt kérdés

Úgy adódott, hogy munka miatt elköltöztem a szülővárosomból, ezért próbálok neten is jó kapcsolatokat kialakítani. Egyik oka, hogy elüssem az időmet, mivel még nincsenek barátaim itt, Fehérvár környékén. A másik pedig, hogy hátha pont olyan emberrel "futok össze", aki a környéken él.

Próbáltam már itt, anotalkon, egyéb chatelős oldalakon, de legfeljebb pár napig tartott a kommunikáció.

Volt olyan, aki már az első üzenetre sem válaszolt, de akadt olyan is, aki egy "melyik megyében laksz?" kérdéstől rémülhetett meg és többet nem írt.:D

Nem vagyok beteg elméjű, ronda sem vagyok (de képcsere sem történt), nem nyomulok, nem értem mit csinálhatok rosszul.

19éves srác vagyok, motivált és céltudatos. Nem vagyok tipikus 19 éves, nem szeretem a discokat, nem vadászom az egyéjszakás kalandokat, én csak normálisan szeretnék beszélgetni. :D

Fiúk, lányok, valaki hasonló helyzetben?

2017. júl. 8. 14:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Sajnos velem is történt már ilyen, nem is egyszer.
2017. júl. 8. 14:40
 2/12 anonim ***** válasza:
50%
Hát igen 😂 szerintem elenyelte őket a föld :D
2017. júl. 8. 14:58
 3/12 anonim ***** válasza:
58%

Én fehérvári vagyok, üdvözöllek itt! :)

Neten mindenki bunkóbb, mint élőben, mert egyszerűbb eltűnni. Csak próbálkozz, ne add fel, biztos meg fogod találni a helyed ^^

2017. júl. 8. 15:02
 4/12 anonim ***** válasza:
Én nem fehérvári vagyok, de hasonló helyzetben vagyok, mint te, sosem sikerül normális beszélgetőpartnereket találnom neten, mert mindenki sexchatelni akar vagy találkozni és amint kiderül, hogy nem a közelükben lakok, eltűnnek..Na mindegy, ha gondolod, írj ^^ 19L
2017. júl. 8. 17:05
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
Ugyanilyen helyzetben vagyok. Rengeteg emberrel beszélgettem régebb, azonban mára csak egy maradt, akivel napi szinte próbáljuk fenntartani a kommunikációt. Szintén 19 éves vagyok, csak sajnos elég messze lakok Fehérvártól :D
2017. júl. 8. 17:20
 6/12 anonim ***** válasza:
50%

Nekem is sokszor. Pont amikor megkérdezem, hogy merre laknak, vagy hogy nem beszélgetnénk-e máshol. :D

Érdekes dolog. De persze akadt olyan is aki belement és azóta is beszélgetünk. :D

17/f

2017. júl. 8. 17:41
 7/12 anonim ***** válasza:
50%

Üdv itt Fehérváron! :-)

Én azt vettem észre, hogy nekem akkor tűnnek el a beszélgetőpartnereim, amikor úgymond elfogy a közös téma, és már csak az "erőltetett" beszélgetés megy.

2017. júl. 8. 18:55
 8/12 anonim ***** válasza:
50%
Nekem sikerült már 2-3 emberrel itt igazán jó kapcsolatot kialakítanom, de nem tudnám megmondani, hogy hányból került ki ez a pár. Ennek ellenére szívesen barátkozom itt, mert a legjobbfej barátaimat itt ismertem meg. 22/L
2017. júl. 8. 19:46
 9/12 Clay Morrow ***** válasza:
50%
Ezt már én is megfigyeltem. Az évek során rengeteg ilyen partnerem volt, akivel a kapcsolat kevesebb-több ideig kitartott. Ami nem hús-vér, igazi kapcsolat, az nagyon nem tart. Volt saját városomból, saját országból, magyarországi, külföldi (holland, marokkói, görög, portugál), de mind elhalványultak, véget értek. Engemet nagyon tud idegesíteni ez, de mai napig amúgy is csinálom. A legutóbbi leghosszabb egy holland lánnyal volt, körül-belül tavaly április végétől, egészen szeptember végéig tartott. Azóta volt 1 hónapos, pár napos és egy nemrég ért véget, ami februártól egészen május végéig tartott.. Közben volt még pár napos is, de most pár hete megint van egy állandó beszélgetőpartnerem. Ezelőtti években is mindig volt pár ilyen személy akivel társalogtam neten, volt ami másfél évig is ment (egy idő után már halványult, nem volt ennyire gyakori beszélgetés), volt ami fél év stb.. Volt mikor én rontottam el, de sokszor tényleg nem tudom mi a bibi, úgy hirtelen, hogy vége lesz mindennek, talán megunnak egy idő után..
2017. júl. 8. 20:48
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
Nekem is állandóan eltűnnek. Ezért sem szeretek már tudatosan keresni beszélgetőtársakat, mert mindig ugyanaz a vége. Pedig nagyon élveztem beszélgetni új, ismeretlen emberekkel, megismerni őket valamennyire, persze csak normális határon belül és óvatossággal, hiszen az internet bugyraiban mindenféle megbújik... Ezen az oldalon egyáltalán nem sikerült hosszú távon találni, de egy másik platformon 4 személynél is tartott a kapcsolat pár hónapig, utána bizonyos okok miatt megszakadt, de nagyon szerettem azt az időszakot. :) Kicsit hiányzik. Mindenesetre a gyakori számomra mindig csalódás volt... Alig botlottam értelmes emberbe.
2017. júl. 8. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!