Csak nekem tűnnek el a netes beszélgetőpartnereim?
Úgy adódott, hogy munka miatt elköltöztem a szülővárosomból, ezért próbálok neten is jó kapcsolatokat kialakítani. Egyik oka, hogy elüssem az időmet, mivel még nincsenek barátaim itt, Fehérvár környékén. A másik pedig, hogy hátha pont olyan emberrel "futok össze", aki a környéken él.
Próbáltam már itt, anotalkon, egyéb chatelős oldalakon, de legfeljebb pár napig tartott a kommunikáció.
Volt olyan, aki már az első üzenetre sem válaszolt, de akadt olyan is, aki egy "melyik megyében laksz?" kérdéstől rémülhetett meg és többet nem írt.:D
Nem vagyok beteg elméjű, ronda sem vagyok (de képcsere sem történt), nem nyomulok, nem értem mit csinálhatok rosszul.
19éves srác vagyok, motivált és céltudatos. Nem vagyok tipikus 19 éves, nem szeretem a discokat, nem vadászom az egyéjszakás kalandokat, én csak normálisan szeretnék beszélgetni. :D
Fiúk, lányok, valaki hasonló helyzetben?
Én fehérvári vagyok, üdvözöllek itt! :)
Neten mindenki bunkóbb, mint élőben, mert egyszerűbb eltűnni. Csak próbálkozz, ne add fel, biztos meg fogod találni a helyed ^^
Nekem is sokszor. Pont amikor megkérdezem, hogy merre laknak, vagy hogy nem beszélgetnénk-e máshol. :D
Érdekes dolog. De persze akadt olyan is aki belement és azóta is beszélgetünk. :D
17/f
Üdv itt Fehérváron! :-)
Én azt vettem észre, hogy nekem akkor tűnnek el a beszélgetőpartnereim, amikor úgymond elfogy a közös téma, és már csak az "erőltetett" beszélgetés megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!