Munkanélkül- miért tűnnek el a barátok?
Sajnos ezt én is tapasztaltam...
De lesz&rom őket én is.ha nekik ennyit jelent a barátság.
Na, az én sztorim: van egy sportoló haverom (kajakozó), aki végül is munkanélküli, mert csak a sportkör ad neki ilyen 50-60 ropit havonta étrendkiegészítőkre meg cuccra (valójában ebből él a gyerek), más keresete nincsen. Amióta befejeztem a fősulit, és elkezdtem dolgozni, azóta elkezdtem hárítani, meg lemondani a meghívásait, lévén hogy nincsen rá időm. Ő ezt képtelen felfogni, ha elmondom neki -teszem azt Hétfőn, hogy dolgozom egész héten, Szerdán már megint telefonál, hogy akkor ugye áll a Csütörtök délelőtt? Nevetséges. Komolyan akkor van egy kis nyugalom, amikor edzőtáborban van, mert akkor legalább két hétig biztosan nem csesztet. Az lesz amúgy a vége, hogy egyszer csak elzavarom a fenébe, ha ilyen erőszakos bunkó marad.
Ha rajtam múlna, az ilyeneket úgy elzavarnám dolgozni, hogy ha már ennyi szabadideje van, hogy azt se tudná, hol a lyuk a $eggén....
Volt egy nagyon kedves barátnőm, akivel pár hónapja még együtt kerestünk munkát, mert szinte egyszerre kerültünk utcára. Tavaly ősszel Ő munkát kapott. Azóta én hívtam 5 alkalomból 4-szer. Írtam neki, amire 2 hét után válaszolt. Szívességet kért, amiben segítettem. Erre szintén nem jelzett már vissza. Amikor felhívtam hogy mi újság vele, jó lett-e amiben segítettem, elnézést kért, hogy nem ér éppen rá és lerakta a telefont hogy majd felhív. Ennek 3 hete, azóta se hívott.
Úgy érzem, nem tartozok a nyomulós fajtába, csupán normális emberi kapcsolataim voltak eddig is, amiket ezután is szerettem volna fenntartani. De lassan nem lesz kivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!