Miért van az, hogy nem érzem jól magam ha barátokkal vagyok?
Figyelt kérdés
Inkább egyedül szeretek lenni,mint barátokkal..hívtak most is bulizni,szilveszterkor,de mégis az egyedüllétet választottam. Tiszta hülye vagyok.
Egy normális ember jól érzi magát,ha barátokkal van.
(hülye kommentek kíméljenek)
2014. jan. 3. 01:19
1/3 anonim válasza:
Lehet,hogy ök nem az igazi barataid nem ? Nincs abban semmi, ha szilveszterkor egyedül akarsz lenni, nem kell mindig feltetlenül bulizni.
2/3 anonim válasza:
Hát, fene tudja, én igazán jól max családdal, barátnővel érzem jól magam, a barátos dolgokat az év nagy részében letudom 1-1 sörözés szintjén.
De tényleg lehet hogy nem ők az "igazi" barátaid, én is ismerősi társaságban szilvesztereztem, de pont ugyanolyan jól ellettem volna egymagam is.
Főleg ez a szilveszterezés ilyen, hogy mindenki olyan kényszeresen bulizni akar, meg társaságban lenni, holott pont ugyanolyan nap mint a többi.
3/3 anonim válasza:
Mert nem vagy mellettük önmagad. Én legalábbis ezért éreztem magam mindig rosszul a barátnőim társaságában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!