Nincs egy barátom sem. Egyetemista vagyok, de a kollégák kiközösítenek, mert nagyon introvertált vagyok, ráadásul a 10 hónapja tartó depressziómból épp most jövök ki. Mikor próbálok barátkozni mindig elutasítanak, így feladtam. Vannak napok, amikor senkivel sem beszélek, a szüleimmel elég rossz a kapcsolatom. Van egy kutyám, de ő már inkább alszik, mert már elég idős. Mihez kezdjek az egyedülléttel? Mire fordítsam a sok időmet?
köszönöm
21/L
2014. jan. 19. 19:07
1/10 anonim válasza:
Nekem sincsenek barátaim, de én nem is akarok. Több hobbim is van, amivel jól elmegy az idő, valamint inkább a tanulásra koncentrálok. Neked is ezt ajánlom.
2014. jan. 19. 19:14
2/10 anonim válasza:
"Van egy kutyám, de ő már inkább alszik"...besírtam :D Amúgy milyen egyetem az ahol nem lehet barátkozni?
2014. jan. 19. 19:20
3/10 anonim válasza:
Próbálj meg olyan társaságba barátkozni ahol még nem ismernek. Ott mutasd meg a jó oldalad. Ott teljesen tiszta lappal indulsz,te irányítod,hogy hogy ismerjenek meg, nincsenek előítéletek.
2014. jan. 19. 19:22
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Volt sok hobbim, de mivel rossz emlékeket idéznek, így felhagytam velük és most nincs semmim. Az egyetemen kialakultak kis csoportok és én amolyan kívülálló lettem... a kinti, utcai emberek pedig nem tartanak érdekesnek.
2014. jan. 19. 19:28
5/10 anonim válasza:
nekem sincs de nem is akarok mert engem is csak elutasitanak...
inkább olyan dolgokat csinálok amiket szeretek! tedd teis ezt!
2014. jan. 19. 19:44
6/10 anonim válasza:
Ülnék a gép előtt és gyakoriznék. Egy csomó helyre ki volt írva nem csak a netre, hogy barátkoznék, egy-két helyen még most is ki van. Naponta több emberre ráírtam, beszélgettem de évek óta nem lettek barátaim. Személyesen nem tudok ismerkedni, a gép előtt meg várhatom a csodát. Egyetlen barát nélkül ülök a gép előtt és szépen lassan felemészt a magány. Néha kimozdulok, de ahhoz sincs kedvem mert mindig látom a többieket milyen boldogok én pedig mindenbből mindig kimaradok. November óta keresek egy embert aki eljönne velem jégkorcsolyázni, de már feladtam. Senki sem kíváncsi rám. Néha megfordul a fejemben, hogy ha nem élnék, hiányoznék-e valakinek. F
2014. jan. 19. 19:48
7/10 anonim válasza:
szia! keress magadnak valami elfoglalcságot, pl olvass, vagy számítógépen is keresshetsz magadnak valami érdekes dolgot, esetleg oldal szerkesztés, stb. van egy oldal: www.hupont.hu ezen az oldalon olyan oldalt szerkeszthetsz, amilyet akarsz, ami érdekel. remélem segítettem! fel a fejjel! :)
2014. jan. 20. 08:18
8/10 anonim válasza:
Ismerkedni, megismerni valakit, azt lehet, bárhol és bármikor. A barátsághoz szerintem más kell! Nem úgy van az, hogy elhatározom, hogy ez,és ez az ember lesz a legjobb barátom. Szerintem a barátság is egy kapcsolat ami belülről fakad. Az igazi barát az érzi a barátját, mint a szerelem, és általában az ember a rokonait!
2014. jan. 20. 12:53
9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. lett egy új hobbim :) nem kell barát :)
2014. jan. 21. 20:22
10/10 anonim válasza:
Megtanulnék egy rakás olyan dolgot, ami érdekel, de eddig nem jutott rá időm. Végre utolérném magam mindenféle tevékenységekben, házimunkában, stb.
És most is itt ülök, és ismeretleneknek írom az okosságot :) :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!