18. születésnap barátok, haverok nélkül nem maga a pokol?
Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 23:45
1/11 anonim válasza:
Miért lenne? Ha családdal vagy, és nem egyedül, az is teljesen jó. Én a 18. szülinapom osztálykiránduláson töltöttem, egy olyan osztállyal, amit utáltam...
2/11 anonim válasza:
Hát nem kellemes az biztos. :S Én a szülinapjaimat, mindig családdal töltöttem pedig jó lett volna barátokkal is. Utána is össze lehet hozni egy találkozót, én 20 évesen arra jutottam, h ez csak egy nap a sok közül, ott van még annyi másik bulizni. Ha máskor eljártok ez nem a pokol, hidd el! :D
3/11 Alaque válasza:
A 18. születésnapom ugyanolyan volt, mint a többi. Na jó, egy kicsit laposabb. Elmentünk valamerre kocsikázni a barátaimmal, de valahogy senkinek sem volt kedve semmihez. Azt hiszem, talán egy keddi nap volt, másnap suli, satöbbi. Kicsit szomorú voltam miatta, aztán rájöttem, hogy úgyis minden hétvégén bulizunk, szóval tök mindegy, hogy azon a március végi kedden éppen mit csinálok.
Hétvégén aztán berúgtunk, mint az őrültek, úgyhogy happy end. :D
4/11 anonim válasza:
Pár hónap múlva lesz a 18. szülinapom, apuval meg a tesómmal fogunk kocsmázni menni. *o*
5/11 anonim válasza:
MIért lenne?
Mondjuk nálunk az volt, hogy 11.15 ig voltam suliba utána hazajöttem ettünk tortáztunk. Este meg koncerten voltam.
Ha nem megyek koncertre akkor se mondanám, hogy rossz lett volna. Tesómnál csak tortázás volt akkor.
6/11 anonim válasza:
Nekem még a családom is lebetegedett,úgyhogy tök egyedül voltam valamiért akkor.
8/11 Alaque válasza:
Igazából pontosan ugyanolyan nap mint a többi. Nem fogsz érezni semmi különlegeset. :)
9/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Egy tök átlagos nap, és utána sincs semmi extra.
10/11 Alaque válasza:
Annyi különbséget fogsz felfedezni, hogy többé sehol sem kérik el a személyidet, ha piát veszel. Komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!