Mit adnátok egy 14 éves fiú szülinapjára. Ötletetek?
Figyelt kérdés
Szereti a telefonokat és nagyon szeret kosarazni.ilyen technika ,,fan,, de azért nem kocka.könyv kiütve.max tányéralátétnek használná.2013. aug. 13. 18:44
1/8 anonim válasza:
Akkor egy telefont vagy egy kosárpalánkot, ha családi házban éltek.
2/8 A kérdező kommentje:
note 2-es van......és panelbe lakik
2013. aug. 13. 18:50
3/8 anonim válasza:
guminő, 14 éves srácok már javarészt szexelnek. ha nincs barátnője, akkor legalább egy játszópajtása legyen, vagy egy művagina, mivel a pénisze már elég merev állapotban van 14 évesen, és szexéhes
4/8 anonim válasza:
14 éves fiú Note 2-vel? Könyv döglött ügy? Szerintem egy nevelési tanácsadót kéne fizetni a szüleinek. Az is elég gáz, hogy nem tudsz mit venni egy 14 éves gyerek születésnapjára. Ne haragudj, ha te vagy a szülő, akkor is ez a véleményem. Szarul lett nevelve a kölyök.
5/8 A kérdező kommentje:
kevésbé perverz???amugy tudomén én ezt...én is fiú vagyok
2013. aug. 13. 18:56
6/8 A kérdező kommentje:
az nem baj hogy a szarosötödikes iphone 4-5 el szaladgál a folyosón 10 évesen ugye?? amugy a könvyekról annyit h én is rühellem a könyveket de kindle pad-en sokat olvasok.amugy nekemmeg s3-amvan szoval lehet húzni a búsba ha nem tudsz normális választ adni
2013. aug. 13. 19:02
7/8 anonim válasza:
legalább anyuci meg apuci vette? egyébként meg de, az is baj hogy kis taknyosok ilyen értékekkel rohangálnak...
8/8 A kérdező kommentje:
.pontosan.konfirmálási ajándék anyuci meg apucitól.amugymeg viszzatérve én gondoltam valami vicces feliratu pólóra vagy párnára.más ötlet?
2013. aug. 13. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!