Van igaz "barátság extrákkal"? Úgy értem, nagyon jó barátok, de lefekszenek egymással, és jó időket töltenek együtt, de mindezt érzelmek nélkül?
mi így voltunk...és én valóban a legjobb barátomnak tekintem. Csak a véleményetekre lennék kíváncsi
19/l
Köszi a választ..
Igazából rákérdett a fiú, hogy eltudnám-e vele képzelni a szerelmet, meg hogy a barátnője legyek.
S valójában eltudnám, de csak évek múlva, egyetem után.
Neked mindkettő érzelmek,szerelem nélküliek voltak?
Szerintem pedig nincs. Egy ideig működhet, de előbb-utóbb az egyik fél párra lel. Onnan pedig (jó esetben) az extrák kiesnek a barátságból. És jó esetben az ilyen barátság is megszakad, hiszen nem hazudhat az ember a párjának, hogy "ő csak egy jó barát".
Az igaz barátság pedig sokáig tart.
Persze 19 évesen, amikor még nem akarsz komoly kapcsolatot, úgy élsz, ahogy akarsz. De ez nem barátság.
Nekem egyszer volt ilyen kapcsolatom, működött. Persze nem minden érzelem nélkül, hiszen barátként szerettem, és felnéztem rá. Nagyon szerettem vele beszélgetni és a szexben is jól klappoltunk. De egyikünk sem tudta volna hosszú távon elképzelni a jövőjét a másikkal, és abban az időben mindketten eléggé nyughatatlanok voltunk.
14 éve volt, a mai napig tartjuk a kapcsolatot, de szex nélkül. Igaz, nem sűrűn, de évente 2-3 alkalommal találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!