Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes megpróbálni újra?
Van egy lány, akinél régebben bepróbálkoztam, sokat lógtunk akkor együtt, stb. Mikor megkérdeztem mit gondol kettőnkről, akkor elmondta, h épp akkor jött össze valakivel. Így igazából sosem derült ki mi lehetett vna köztünk.
Most az a helyzet, hogy az a kapcsolata nagyon a végét járja, és most hónapok óta nagyon sokat vagyunk együtt megint sbt. Ez másoknak is feltűnt, szerintük egyáltalán nem vagyok közömbös neki, sőt.
Szerintetek érdemes újra megpróbálni, vagy azzal esetleg az idáig kialakult "barátság" is tönkremenni - nagyon sok mindent csak egymással beszélünk meg.
Szerintem egyelőre hagyd. Ne mássz bele más kapcsolatába. Sőt szerintem jobb ha szakítanak is hagysz neki időt lehiggadni, tisztán látni. Kell az mindenkinek. És akkor ha sikerül is a dolog nem kapod meg később, hogy kihasználtad azt,hogy mélyen volt.
Egyébként sok sikert :)
"most hónapok óta nagyon sokat vagyunk együtt megint sbt"
Ez mit akar jelenteni? Dugod? Neki barátja van, de közben veled van együtt??
És mit szól ehhez a barátja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!