Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes megpróbálni?
Szóval. Jóban vagyok egy csajjal az egyetemről (van pasija, de a srácról megtudtam egy-két érdekes dolgot.). Találkoztunk már többször, és 1-1,5 hete felvetettem neki hogy menjünk el biliárdozni... igent mondott, én nem mondtam helyet és időt, de ő írta, hogy még pontosítunk. Ehhez képest nem írt-én se neki-és így elmaradt a tali... barátaim szerint rosszul tettem, hogy nem írtam neki, úgyhogy fogok neki írni még egy programlehetőséget, ezúttal konkrétumokkal. A kérdésem az,hogy érdemes megpróbálni, vagy lehet, hogy azért nem írt a múlt héten se, mert nem akart jönni?
Normális válaszokat kérek ! Előre is köszi :)
igen, bocsi a caps lockért :)
igen amúgy az meg benne van a pakliban, hogy ha ezt azzal a sráccal megcsinálja veled is megfogja, meg az tényleg kellemetlen ha van barátja te meg erőlteted vele ezt a dolgot.lehet célszerűbb lenne várnod még szakítanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!