Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek érdemes megpróbálni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes megpróbálni?

Figyelt kérdés

Szóval. Jóban vagyok egy csajjal az egyetemről (van pasija, de a srácról megtudtam egy-két érdekes dolgot.). Találkoztunk már többször, és 1-1,5 hete felvetettem neki hogy menjünk el biliárdozni... igent mondott, én nem mondtam helyet és időt, de ő írta, hogy még pontosítunk. Ehhez képest nem írt-én se neki-és így elmaradt a tali... barátaim szerint rosszul tettem, hogy nem írtam neki, úgyhogy fogok neki írni még egy programlehetőséget, ezúttal konkrétumokkal. A kérdésem az,hogy érdemes megpróbálni, vagy lehet, hogy azért nem írt a múlt héten se, mert nem akart jönni?

Normális válaszokat kérek ! Előre is köszi :)

2012. febr. 3. 01:16
 1/5 anonim ***** válasza:
SZERINTEM ÉRDEMES LENNE FELKERSED MEGPRÓBÁLNI, BÁR EZ ÍGY KELLEMETLEN, HOGY VAN BARÁTJA HIÁBA TUDSZ RÓLA ÉRDEKES DOLGOKAT, HA SZERETI AKKOR SZERETI.BÁR HA HAJLOTT RÁ, HOGY TALÁLKOZZATOK AKKOR NYILVÁN NINCS TELJESEN RENDBEN A KAPCSOLATA HA CSAK ÍGY BELEMENT EGY RANDIBA GYAKORLATILAG
2012. febr. 3. 01:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :D Beragadt a Caps Lock ? :P
2012. febr. 3. 01:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a lány a fiúja mellett megpróbált veled kavarni, akkor arra csak az r-betűs szót ismerem ne haragudj meg érte. De egyébként tőled sem tisztességes, hogy megpróbálod elvenni mástól, ami az övé, függetlenül attól, hogy milyen ember... Ha nem lenne palija, még meg is érteném, de így...
2012. febr. 3. 01:33
 4/5 anonim ***** válasza:

igen, bocsi a caps lockért :)

igen amúgy az meg benne van a pakliban, hogy ha ezt azzal a sráccal megcsinálja veled is megfogja, meg az tényleg kellemetlen ha van barátja te meg erőlteted vele ezt a dolgot.lehet célszerűbb lenne várnod még szakítanak

2012. febr. 3. 01:38
 5/5 BlackSword ***** válasza:
Arra senki sem gondolt, hogy mert egy fiú és egy lány találkozik, akkor az nem feltétlenül randi???
2012. febr. 3. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!