Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen lehet egy barátság...

Milyen lehet egy barátság vízöntő és skorpió lányok között elválaszthatatlanok vagy nem jönnek ki egymással?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 13:14
 1/9 anonim válasza:
speciel vízöntő vagyok és van 2 skorpió barátnőm.a barátság remek de szexuális kapcsolatot egyikükkel sem tudnék elképzelni.
2011. márc. 20. 13:22
 2/9 anonim ***** válasza:
személyiség függő...
2011. márc. 20. 13:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez nem a születési hónaptól függ.
2011. márc. 20. 17:51
 4/9 Titokgazda ***** válasza:

Kedves első válaszoló!

Igen haszontalan válaszod kapcsán a következők jutottak eszembe:

"de szexuális kapcsolatot egyikükkel sem tudnék elképzelni."

Szerinted ez azért van, mert ők skorpiók, te meg vízöntő vagy?

Szexuális kapcsolatnál nem azt nézed, hogy hogy néz ki, mennyire izgulsz rá, milyen a kémia?

Mellesleg a kérdés (mondatok, szavak) feldolgozásában nem jeleskedsz túlságosan.

"Milyen lehet egy barátság"..."lányok között"..."?"

2011. márc. 26. 12:36
 5/9 VZ2 válasza:
Pozitív eredményt - sajnos - nem látok így előre. Nem érdemes megpróbálni. A világvégét hozzátok el a Földre a "barátkozásnak" tűnő próbával. Özönvíz, sáskajárás, kontinens méretű tűzvész. Javasolnám, hogy inkább egy olyan lánnyal barátkozz, aki a számmisztika feltételeinek is megfelel és asztrológia alapján is illik hozzád. Évek, esetleg évtizedek is eltelhetnek, mire megtalálod, és ebben senki nem lesz segítségedre, de ha eljön Ő lesz az igazi életre szóló halálig tartó barát.
2011. márc. 27. 03:31
 6/9 NAGYBARBARA válasza:
Szerintem egy barátság nem a horoszkópon vagy valami máson fekszik, hanem azon hogy hogyan érzitek magatokat ha együtt vagytok vagy hogy hogyan éreznéd magad ha elmenne és nem jönne vissza. Az igazi barát az aki veled együtt sír és veled együtt nevet
2011. márc. 27. 11:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Horoszkóp szerint akkor én defektes vagyok. A barátnőim vízöntők és egy kos, én meg bika vagyok, skorpió aszcendenssel. Ilyesmiben ne higgy... A horoszkóp egyedül arra jó, hogy az emberek többségének (és vannak bizony kivételek) megtudd a legalapvetőbb jellemvonásait, pár jellemző tulajdonságát, az már rajtad múlik, mennyire tolerálod.
2011. márc. 29. 10:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Világvège :D A skorpió állandóan uralkodni akar,láncon tartja.A vízöntõ pedig ki nem állhatja ezt,õ szabad lèlek.
2013. aug. 28. 16:56
 9/9 VZ2 válasza:
..pedig én csak hülyéskedtem ... :D
2016. aug. 18. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!