Skorpió lány nyilas lány között barátság?
A csillagjegyek csak személyiség kategóriák. Emellett még rengeteg létezik... Nem befolyásol semmit..már mint, nehogy már azért ne legyen együtt valaki valakivel, mert a csillagok azt mondják..
Az emberi kapcsolatok szimpátián, hasonlóságon alapulnak.
Azért kedvelünk valakit első látásra, mert szimpatikus, azaz hasonló hozzánk. Magában a szóban is benne van.
Téves hogy az ellentétek vonzzák egymást.
Pl:
Egyik szereti az extrém sportokat, pl hegymászás, míg a másik inkább biciklizni szeret. Mindketten szeretik sportokat, sőt mi több a szabadtérieket.
Minél kevesebb a hasonlóság, annál kevésbé működik egy kapcsolat.
Gondoljunk is csak bele, hogyan férhetne össze két olyan ember akiknek teljesen más az érték rendje, más a megjelenési stílusok, az igényük, az egyik túlságosan visszahúzódó, a másik túlságosan extrovertált.
Ez nem azt jelenti, hogy legyetek teljesen ugyanolyanok, csak hasonlóak.
Egyébként én is skorpió vagyok (tudom, h a legaljadékabbnak írják le) mégis van nyilas,halak,rák,ikerek,oroszlán barátaim. Noha meglehet érdekes mód a legtöbb barátom vízjegyű. Őszi vagy tavaszi születésű. Anyukám nyilas, apukám bak, tesóm pedig rák. Mégis kijövünk.
Mindemellett, h jegyem skorpió, az aszcendensem pl rák és még sorolhatnánk a személyiség kategóriákat...
Jah, én jól kijövök magammal :D
Skorpió vagyok, nyilas aszcendenssel.
18:14-es Egyetértek veled.Hasonló hasonlót vonz. Vannak hasonlóságok a barinőmmel. Én sem ez alapján választok barátot. Amúgy is ezek a személyiség kategóriák (ahogy mondtad) legtöbbször általánosságok. Senkire sem jellemző 100%-os pontossággal a csillagjegye meg a többi ilyen. Szerintem egy-egy személyiség kategória csak alaptulajdonságokat mutatja meg. üdv :)
19:16-os jó a humorod. Ment a zöld kéz:)
19:16-os vagyok. Köszi a zöld kezet :)
Én alapjában véve nem hiszek a horoszkópban, azt meg végképp nem tudom felfogni, hogy van, aki képes ez alapján minden ismeretség nélkül beskatulyázni.
Hiába vagyok skorpió, nem vagyok jó képviselője a horoszkópomnak, szerintem nem olyan nehéz és kiállhatatlan a természetem, mint előírják. Vagy a nyilas aszcendens lágyít rajta ennyit???
XD(18.14 vagyok)
A nyilas aszcendens, nem lágyít, épp ellenkezőleg XD
A nyilas egy erős tűz jegy :D
áhh most kezdhetnénk, h mi a holdjegyed XXD
Ez egyébként egy nagyon jó személyiség teszt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!