Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Akkor most vénlányként fogok...

Akkor most vénlányként fogok meghalni barátok nélkül? 15/L

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nagyon-nagyon lecsökkent az önbizalmam, amit sikerült visszaszereznem némileg azután, hogy az alsós osztályfőnököm nyíltan ledegenerált. (pl. Egy kisegítősöknek való versenyre sem akart elküldeni, mert szerinte még ahhoz is túl béna vagyok, holott max. két négyesem volt végig, a többi ötös. És osztályszinten fel kellett lépnünk, engem meg semmilyen szerepre nem osztott be. Csak engem, pedig szerettem volna szerepelni, de helyettem beállította azt, aki a háta közepére sem kívánta a dolgot és a próbák alatt három beírást szerzett.) Aztán úgy 7.-ig nem érdekelt, hogy mit gondolnak rólam mások, mert boldog voltam. Jelenleg minimum 9 kilót kéne híznom, de nem azért, mert anorexiás vagyok vagy valami, hanem vélhetőleg egy betegség miatt. És komolyan nagyon rajta vagyok az ügyön, de semmi. Nagyon levitte ez az önbizalmamat, mert pl. amikor a barátnőimmel a strandon voltunk, akkor a fiúk mindig velük voltak elfoglalva, és ha elmosolyodtam, akkor már jött is, hogy "nem rád vonatkozik". Máshol meg beszóltak. És szomorú voltam, mert erről nagyon nem én tehetek. Ezek mellett az anyukám is folyton burkoltan célozgat, hogy soha nem lesz barátom, a nagyim meg tök csalódott volt, mikor elmondtam, hogy nemhogy még nem is jártam senkivel, de fiú barátaim sincsenek. Egyszerűen már rájuk nézni is félek, mert úgy érzem, hogy ők is kigúnyolnak, és a hátam mögött röhögnek rajtam. Ilyenek miatt már nem csak a fiúkkal, hanem már a lányokkal is féltem barátkozni, mire idén gimibe jöttem. A gólyatáborban végig egyedül voltam. Szerencsére nem kellett fürdőruhára vetkőzni, mivel kezdett hűvös lenni az idő. Első nap a suliban "aki mer, az nyer" elven leszólítottam egy lányt az aulában, aki egyedül volt. Mivel ő elég nyílt személyiség, ezért az egész osztállyal jóban van, és általa lettek barátaim. (Szerintem nélküle is lettek volna, de tuti sokáig egyedül ültem volna a helyemen.) De mostanában azon viccelődik, hogy én "vasággyal együtt vagyok 20 kiló, se mellem, se seggem". Nem mutatom ki, hanem inkább én is viccelődöm, de borzalmasan rosszul esik, mert ez lett a legnagyobb gyenge pontom. Mára már odáig fajult a helyzet, hogy csúnyának tartom az arcomat is, és ha kimegyek az utcára, akaratomon kívül is azt nézem, hogy a többi lány mennyivel szebb nálam. Úgy képzeljétek el, hogy felsőben egy borzasztóan nyílt, magabiztos, barátkozós lány voltam. És lettem az, aki csöndben ül és hallgat. Teljességgel fölöslegesnek érzem magamat. Hogyan szerezzem vissza az önbizalmam? :(
2013. nov. 20. 19:26
 1/7 anonim válasza:
Próbáld elfogadni magad olyannak amilyen vagy. Hidd el, kivirulsz. Az olyanokkal meg ne törődj akik rosszindulatúak veled szemben. Ne vegyél tudomást a piszkálóidról. Idővel látni fogják, hogy nem találnak fogást rajtad és leállnak, elfogadnak. Ha gondolod írhatsz privátot, van még pár tanácsom, amik talán nem is olyan nagy hülyeségek és talán nem unott közhelyek. ;) Én is hasonló helyzetben voltam, mára már semmi baj nincs. 16/f
2013. nov. 20. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez még csak egy átmeneti időszak. Más bunkó megjegyzésekre meg nem kell adni. Én a napokban néztem meg a Notre Dame-i toronyűr mesét, biztos ismered, és nekem hatalmas önbizalmat adott :)
2013. nov. 20. 20:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia kedves 15 éves:-) mintha arról írnál amilyen voltam régen...most 32 vagyok, és házas...28 évesen találtam rá az igazira képzeld!! szóval elhiszed ugye hogy semmi nincs veszve??ja..és egyáltalán nincs nagy mellem..most sem. régebben nagyon nagyon sovány voltam, de amióta született egy kislányom, már teljesen normális lett a súlyom.és csak azóta, mert azelőtt elég vékony voltam.
2013. nov. 20. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:
15 éves vagy, előtted az egész élet
2013. nov. 20. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:

jó vagy te igy :)

atya ég, elképedtem anyukádom, meg a nagymamádon, hogy 15 évesen amiatt csesztetnek, hogy nincs barátod.

más szülők örülnének, hogy a lányuknak ennyi idősen még nem a pasizáson jár az esze.

2013. nov. 20. 22:00
 6/7 anonim válasza:
hát lehet nem megoldás de ha gondolod beszélgethetünk, lehet attol megkönnyebülsz ha kiadod magadból ami bánt
2013. nov. 25. 00:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Írsz? Szeretnék segíteni,ha tudok :)
2013. nov. 25. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!