Egy és fél évig legjobb barátok voltunk de?
Figyelt kérdés
Négyen alkottunk egy baráti csapatot.. (2 fiú, 2 lány) Mindig is jóba voltunk, mivel osztálytársak voltunk, de tavaly egy táborban lettünk nagyon jóba és azóta nagyon jóba vagyunk/voltunk, ugyanis az egyik fiú a csapatunkból "kilépett" vagyis ő kidobott minket. Egy teljesen jó délutánunk volt de egyszer csak a srác hirtelen bunkó lett velünk lányokkal, sőt a barátnőmet el lökte (ágyra.. hogy ha nem tetszik neki "amilyen lett" akkor ellehet húzni.. mert nála voltunk) és hát el is mentünk... Idén kezdtünk bele a középsuliba.. és a buszunk ugyanarra megy ezzel a sráccal aki kidobott minket... Nekem és a csapatunkban lévő másik csajnak nem is köszönt, még csak felénk se nézett, míg a csapatunk másik fiú tagjával beszélgetett is.. Akkor elkezdett köszönni stb.. Múltkor azt mondta hogy azért dobott ki minket mert miattunk nincsenek normális barátai (főleg miattam és a másik lány miatt a csapatunkban) de múltkor meg arról beszélt NEKÜNK hogy így a lány haverjai, úgy a lány haverjai.. stb... Most akkor ez mire is volt jó? Mostanra már a buszon is velünk van meg minden.. volt időszak, amikor csak tehette belénk rúgott még párszor (érzelmileg) .. de mostanra leszokott róla .. Mi/Én még mindig reménykedek hogy 3 hónap után helyre állnak a dolgok.. szerintetek?2013. dec. 11. 19:49
1/5 A kérdező kommentje:
+ Volt egy olyan eset hogy én este sétáltam haza és ő kocsiban ült és mikor észre vett, szó szerint: az öklével ütötte az ablakot hogy észrevegyem és inthessen.
És amikor másnap találkoztunk a buszmegben ő is mondta hogy ököllel ütötte az ablakot hogy intsen .. Ha nem érdekeljük őt akkor miért akarta hogy annyira észre vegyem?
2013. dec. 11. 19:53
2/5 anonim válasza:
ha nem változik meg újra akkor igen
3/5 Majka* válasza:
szerintem hagyd a ... mert az ilyenekkel nem kell foglalkozni.Mert mintha csak "cikinek" tartana,nem? aztán rájön mégse nem miattad, hanem miatta nincsenek uj barátai, avagy épp csak simá nincsenek uj barátai, ezért visszament a régiekhez.. "Ha nincs ló jó a szamár is." Őszintén nekem ez jött le:)
4/5 anonim válasza:
Egy ilyen k*cs*ggel nem kell foglalkozni... Ilyet csinál és akkor még reménykedsz, hogy helyre állnak a dolgok? ...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltatok..
Nem hinném hogy szégyellt minket, mivel szeretett velünk lenni, szeretett minket. (Bár tudom ebből nem ez jön le, de szeretett velünk lenni)
Igazából ő azt mondta hogy velünk túl sokat törődött (lányokkal) és ezért nem voltak normális fiú barátai.
Tudom hogy hülyeség reménykednem. De még is azt teszem. Mert tudom hogy szeretett velünk lenni..
2013. dec. 14. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!