Beszélgetőpartnereket keresek! Fiút, lányt egyaránt, én 19 éves lány vagyok. Írj üzenetet! (van párom, szóval nem ismerkedés céljából . Ja és csak normálisak köszi) Szeretek új embereket megismerni /először csak "virtuálisan"/ Írsz?
Figyelt kérdés
:)2013. nov. 8. 17:23
1/9 piriiiiii válasza:
Szűk két hónap, és 17 éves leszek, és lány vagyok, és normális is, és írok is, és beszélgetni is szeretek. :)
2/9 A kérdező kommentje:
:) írok
2013. nov. 8. 17:46
3/9 anonim válasza:
Szia!
22 éves fiú vagyok, szeretek humorizálni, sok mindenről tudok beszélgetni, úgyhogy ha gondolod, írj. :-))
4/9 anonim válasza:
szia! 18/L vagyok, szeretek olvasni, sportolni és weblapot szerkeszteni
nekem is írhatsz ;)
5/9 anonim válasza:
Én barátot keresek olyat akivel szorosabb lehet a kapcsolatom barátilag, tehát nem csak beszélgető partner. Ha ez is belefér akkor szívesen beszélek bárkivel. Írjatok.
6/9 anonim válasza:
Szívesen barátkozom veled:) Normális vagyok.
Ui.: vannak szingli barátnőid?:P
7/9 anonim válasza:
Nekem is dobhatnál egy privit. :3
8/9 anonim válasza:
nekem is írhat aki akar, szintén beszélgető partnert keresek, de főként barátság érdekelne
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!