Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legjobb barátnőm egy házas...

A legjobb barátnőm egy házas férfivel akar lefeküdni. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A barátnőm válás után van, őt is megcsalták. Akivel viszont ismerkedik egy családos ember. Ilyenkor jelezni kéne a feleségnek? Ha igen, hogyan?

Teljesen elítélem ezt a dolgot, és azt hittem, hogy ő nem ilyen.

aug. 7. 16:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%
Semmi közöd hozzá.
aug. 7. 21:06
 12/20 anonim ***** válasza:
28%
Az ő dolga, irigyellek, hogy ennyi gondod, van, hogy más kivel dug.
aug. 7. 22:13
 13/20 UlfOrmson ***** válasza:
20%
Kérdezd meg, hogy beszállhatsz-e harmadiknak
aug. 8. 09:19
 14/20 anonim válasza:

Megtudom érteni azokat akik azt mondják, nincs közöd hozzá, VISZONT gondolj bele hogy hány ember életét tenné tönkre ha ez megtörténne. Ott van a feleség, illetve legalább 1 gyerek. Lehet hogy egész életüket meghatározó dolog válik ebből. Pl. legegyszerűbb példa a válás, borzasztó dolog ezt egy gyereknek átélni hogy a szüleim nem szeretik egymást, egyszer itt vagyok, egyszer ott, a szüleim más emberrel jöttek össze stb. De ha vmi csoda folytán együtt is maradnak, hidd el az is árnyékot vet a mindennapokra.

Azt tanácsolom állítsd a barátnődet a tények elé, mert ha tényleg szereti azt az embert, akkor is az az ésszerű döntés hogy elengedi, mert a hűtlen fél se hiszem hogy el akarja veszteni a családját. Ha nem tudsz rá sehogy hatni, lehet hogy marad a feleség, de ezt ítéld meg te. Én személy szerint még mindig jobb forgatókönyvnek tartom, mintha utólag derül ki.

12-essel ellentétben, úgy gondolom épp elég gond ez, mivel a barátnődről van szó, és pont ezzel támogatod ha ellenzed a dolgot, mert ő se fog ebből jól kijönni ha kiderül, márpedig előbb-utóbb kifog

aug. 9. 06:57
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Történjen meg és akkor mi van?

Majd a férfi és a nő eldönti, hogy vállalják e vagy sem!

Nem te vagy a döntéshozó és nem más. Akit megcsalnak megcsalnak aki elválik elválik nem rajtad és nem is a szomszédon fog múlni.

Szerintem ilyen esetben amúgy ha nem a Csillával akkor megteszi Zsuzsival.

Lehet a feleség egy hárpia vagy bármi. Nem kell együtt maradni egy házasságban ha nem működik mikor érti már meg végre a nagyközönség!

aug. 9. 10:16
 16/20 anonim ***** válasza:

Nagyon undorító és elítélendő ha valaki ennyire belemászik másnak az életébe.

A saját életeddel nem tudsz mit kezdeni talán, hogy mással foglalkozol?

Lehet itt lepontozgatni, de mind tudjuk hogy ezt azért csinálod mert irigy vagy.

aug. 9. 10:21
 17/20 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy elhagyná a felesége?

Sok olyan történetet hallottam, hogy a feleséget nem érdekelte, a férj jól keres, osztozni nem akarnak a vagyonon.

Lehet alapból nyitott házasságban élnek.

Ha esetleg elválnak viszont, az a legjobb, ami történhet, a férjnek nem való a családos életmód, így mindenki boldogabb lesz.

aug. 9. 10:27
 18/20 anonim ***** válasza:

Na nehogy már azt lehessen mondani egy férjre, hogy nem való neki család csupán azért mert megcsalja a feleségét! Álljon már meg a menet.

Vannak olyan nők akik igen is tehetnek róla és a férj megcsalja a feleségét majd elhagyja és boldogan él mással.

Jól teszi? Honnan tudjuk? Nem lehet pálcát törni csak úgy!

Én ismerek olyan férfit aki 40 évesen elvált lett egy új felesége aki még ráadásul idősebb is tehát nem mindig a kor az ok"! Azóta mint ha kicserélték volna. Sokkal boldogabb és mi a környezete ezt imádjuk. Ilyen hárpia nőt is inkább elkéne hagyni mint a kérdező!! Béla még nem késő!!

aug. 9. 12:48
 19/20 anonim ***** válasza:

A 4-es ezt akarta mondani:

„Nem értek egyet azzal, amit tettél, mert szerintem ez az ő dolga lett volna. Érdemes lenne átgondolni, hogy hogyan támogatod a barátaidat.”

aug. 9. 16:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem esik le nektek bosziknak még most sem, hogy amivel dobálózól azt kapod vissza?
aug. 10. 14:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!