Örökre elveszítettem? Már nem számíthatok válaszra sohasem?
Figyelt kérdés
Több évvel ezelőtt beszélgettem ezen az oldalon egy férfival (Sz.R.) akivel sajnos megszakadt a kapcsolat az én hibámból, mert belekerültem egy toxikus párkapcsolatba, ahol nem kaptam döntési jogot az életem felett. Megpróbáltam nemrég felkeresni, mert végig hiányoltam az évek alatt, és azon morfondíroztam miként alakul az élete, de nem válaszol a messenger üzenetemre.ma 20:24
2/10 anonim válasza:
Így van, goshtingoltad, most ő teszi veled.
Így jártál, majd legközelebb máshogy csinálod. Ezt engedd el
3/10 anonim válasza:
Az is lehet most ő van más élethelyzetben, és valamikor észrevesz aztán visszaír. Soha ne mond hogy soha. Viszont felesleges erre várni is...
4/10 A kérdező kommentje:
A legrosszabb az egészben, hogy tudom nem döntöttem helyesen. Rossz személyt, párkapcsolatot választottam a barátság helyett. Nem tervezem mással pótolni, inkább egyedül maradok barátságok nélkül.
ma 20:46
5/10 anonim válasza:
Legközelebb az eszed használod a hormonok helyett, amikor párt választasz. Ismered a mondást:
Az ész megáll, az meg feláll!
Ez nem csak férfiakra igaz...
6/10 A kérdező kommentje:
Nem mentség de ez volt az első és egyben egyetlen párkapcsolatom, nem gondolkodtam tisztán.
ma 20:54
7/10 anonim válasza:
"Nem tervezem mással pótolni, inkább egyedül maradok barátságok nélkül."
Most mi értelme annak, hogy egy ilyen marhaság miatt bünteted magad? Mert ugye azt Te sem gondolhatod komolyan, hogy az embernek legfeljebb egy barátja van.
Ha hibázol, akkor nem az a megoldás, hogy maximalizálod a negatív következményeket, hanem hogy a jövőben elkerülöd az ilyet.
8/10 anonim válasza:
Nem értem miért végzetes hiba egyes pasik és nők szemében az ha valaki nem jól választ elsőre. Mintha rá lenne írva hogy ő a főnyeremény, a csillogó gyémánt, és csak a sötét démonok választanak helyette mást. Szerintem ez beteges, ha valaki ennyire el van szállva magától. Mivel nem ismered a jelölteket, valamelyiket választod, sőt nagyon válogatni se hagynak mert ha valakinek visszaköszöntél onnantól kezdve senkire se nézhetsz sokak szerint, pedig ennek így semmi értelme mert épp józanul ismerkedni kellene, választani valamit, esetleg mást. De az ilyen istenkomplexusosak vérig szoktak sértődni hogy valaki nem látta első ránézésre hogy ő az isten.
9/10 A kérdező kommentje:
Azért írtam, mert nekem tényleg nincsenek barátaim sem online sem pedig élőben.
ma 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!