Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak,ha elveszítettem?

Mit csináljak,ha elveszítettem?

Figyelt kérdés
A legjobb barátomról van szó akivel 2 hónapja vesztünk össze de még mindig mintha tegnap lett volna. 6 évig voltunk együtt jóban rosszban,őszintén nagyon hiányzik. A tényt hogy elveszítettem nem fogadtam el,csak megtanultam együtt élni vele..de miattam történt ez a nagy összeveszés nagyrészt ,előtte 2 másik nagyon jó haverommal is össze vesztem,és ez a személy 3 hónapig folyamatosan azon volt hogy megmentse a barátságainkat. Nem sikerült. De még mindig nagyon hiányzik. Már bocsánatot kértem de ő csak időt kért folyamatosan. Nemtudom már mit csináljak hogy visszaszerezzem...
2024. jún. 22. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Ez elég kevés infó. Itt azért fontos mi volt a vita tárgya, illetve ki és mit vágott a másik fejéhez. Egyébként semmit. Olyan mint egy bármilyen kapcsolat, ha a bizalom vagy valami megtörik, semmi nem olyan, mint rég.
2024. jún. 22. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Én évekig gyászoltam a barátságunkat. Ma már újra tudok röhögni a régi emlékeken, amiket együtt éltünk át, és közben nem mar a fájdalom. Idő kérdése, mint minden, és megoldódik.
2024. jún. 22. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Ahogy írták, sokkal részletesebb infora lenne szükség rólatok, a körülményekről.
2024. jún. 22. 21:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Sok mindenen veszekedtünk,de az zavarta őt hogy nem találkozunk mivel én nem akartam látni azt a másik 2 barátot akikkel szintén összevesztem,és mivel egy társaság voltunk ez így nem volt megoldható. Volt féltékenység is egymásra,sőt azt is hozzám vágta hogy mindig én akarok lenni a középpontban és elege van belőlem. Röviden ennyi.
2024. jún. 22. 22:23
 5/5 anonim ***** válasza:
81%
Hát akkor hosszan is ennyi. Most meg egyedül maradtál, és kéne a társaság. Neki viszont nem. Ő nem maradt egyedül. És a két nagyon jó haverral mért vesztél össze? Amúgy hogyan akarta 3 hónapig megmenteni?
2024. jún. 22. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!