Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Leszbikus nő miért nem akar...

Leszbikus nő miért nem akar barátkozni férfival?

Figyelt kérdés

Vagyis velem? Amúgy elnevetgélünk, ilyesmik, néha bulika... néhány havonta random találkozunk társaságban. De egyszerűen nem tudom meghívni sehova, üzenetekben teljesen ignorál, ghostol. Ez így teljesen ellentmond annak, hogy mennyire felszabadult a társaságban. És amúgy tényleg nem halad előre, nem beszélünk személyesebb dolgokról, hát ja, buli általában, nem olyan helyzet, ahol igazán elmélyülhet egy kapcsolat, de mégis, ismerjük egymást, pozitívnak érzem a beszélgetéseinket. Miért?

Talán azt gondolja többet szeretnék, vagy tart valamitől? De amúgy ez ki lett beszélve, tiszta, leszbikus, OK. Amúgy ja, lehet akartam volna tőle, de soha nem jutottunk el odáig, hogy ilyet kimutassak, érdeklődésnél több legyen. Főleg utána, hogy szóba került, én ezt megemésztettem, osztottam-szoroztam, és kijött, hogy szerintem ő egy nagyon értékes személyiség, aki mellett feltöltődöm, és ennyi, ez lenne a célom, többet kapjak belőle, többet adhassak vissza. Valahogy nem férek az életébe, vagy én nem értem.

ma 01:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Meg is válaszoltad magadnak a kérdést.

"Talán azt gondolja többet szeretnék, vagy tart valamitől?

Amúgy ja, lehet akartam volna tőle, de soha nem jutottunk el odáig, hogy ilyet kimutassak..."

Nem kell kimutatni. Azt érezni lehet akkor is, ha nem mondod, nem mutatod.

ma 01:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Kb úgy van veled, mint én a fogatlan szomszédommal, aki reggeltől estig rikácsol a malacaival, bárányaival a kertben, és valahogy nem tudja elfogadni, hogy nem akarok vele a jóistennek se haverkodni.

Kb úgy, hogy gyerekkori haverjaim egyike múzeumigazgató, másiknak rendelői vannak norvégiában, én meg szimplán elköltöztem vidékre, mert itt volt olcsón ház.

ma 01:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Már ebből a pár sorból is ömlik a nyál, képzelem, mit csinálhatsz élőben.

Fogadd el, hogy a nem az nem és keress magadnak olyan barátokat, akiket nem akarsz megdugni. Mert az nem barátság, ahol az egyik fél többet akar(na, ha lehetne). Nyilvánvalóan abban reménykedsz, hogy hátha meggondolja magát, de legalább lefekszik veled.

ma 02:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Feltehetően annyira más a viszonyulása az ellenkező nemhez, hogy Te vagy az, aki nem tudod megérteni az ő viselkedését. Valamiféle szimpátia, vonzódás kell ahhoz, hogy az emberek barátkozzanak egymással (akár az azonos, akár az ellenkező neművel). Ha benne nincsen meg az ellenkező neműek iránti vonzódás (netán kifejezetten ellenszenves számára), akkor ezzel nem lehet mit kezdeni a hétköznapok szintjén. Hogy aztán ennek mi az oka, áll-e mögötte valamilyen traumatikus élmény, azt nem tudni.
ma 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!