Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Leszbikus nő miért nem akar...

Leszbikus nő miért nem akar barátkozni férfival?

Figyelt kérdés

Vagyis velem? Amúgy elnevetgélünk, ilyesmik, néha bulika... néhány havonta random találkozunk társaságban. De egyszerűen nem tudom meghívni sehova, üzenetekben teljesen ignorál, ghostol. Ez így teljesen ellentmond annak, hogy mennyire felszabadult a társaságban. És amúgy tényleg nem halad előre, nem beszélünk személyesebb dolgokról, hát ja, buli általában, nem olyan helyzet, ahol igazán elmélyülhet egy kapcsolat, de mégis, ismerjük egymást, pozitívnak érzem a beszélgetéseinket. Miért?

Talán azt gondolja többet szeretnék, vagy tart valamitől? De amúgy ez ki lett beszélve, tiszta, leszbikus, OK. Amúgy ja, lehet akartam volna tőle, de soha nem jutottunk el odáig, hogy ilyet kimutassak, érdeklődésnél több legyen. Főleg utána, hogy szóba került, én ezt megemésztettem, osztottam-szoroztam, és kijött, hogy szerintem ő egy nagyon értékes személyiség, aki mellett feltöltődöm, és ennyi, ez lenne a célom, többet kapjak belőle, többet adhassak vissza. Valahogy nem férek az életébe, vagy én nem értem.

jan. 11. 01:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is arra gondolnék, hogy talán tart attól, hogy próbálkoznál nála. Itt a gyakorin is rengeteg férfi nézegeti a leszbikusság kategóriát és ír/kérdez benne marhaságokat.
jan. 18. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!