Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 2024-ben másoknak is nehezebbe...

2024-ben másoknak is nehezebben megy baráti kapcsolatokat kialakítani, mint 2023-ban? Miért van ez így? S miért van az, hogy rengeteg fiatal csak saját magával törődik, és ha úgy gondolja, hogy már nem akar velem barátkozni, akkor ghostingol?

Figyelt kérdés
Miért színészkednek velem az emberek, ha én őszinte próbálok velük lenni néha?

dec. 9. 01:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a barátság dolog mindig nehéz. Lehet eddig több szerencséd volt.
dec. 9. 02:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól h az évek változnak , ezek a dolgok nem változnak.

Leragad az ember és nem fordul meg új helyeken.

dec. 9. 06:18
 3/7 anonim ***** válasza:

A ghosting a defektes kommunikáció velejárója, bár ettől még nem lesz kevésbé gáz dolog.

Egy ideje valóban többeknek, köztük nekem is, nehéz az új barátságok kialakítása, de ez nem olyan, hogy egy év a vízválasztó, ami előtt minden klappol, utána meg szinte semmi sem. Ez egy folyamat, amihely idő kell.

dec. 9. 08:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
2023-ban is ugyanilyen nehéz volt, sőt előtte 10 éve is. Azok tudnak érvényesülni, akik tudják mikor hova kell nyalni. Akik már eljutnak abba az életkorba, hogy a pletykáláson kívül más foglalkoztatja, azok általában nehezebben találnak hasonló embereket.
dec. 9. 12:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Én is ezt veszem észre. És nem akar változni a dolog. Ráadásul mivel észrevették rajtam a többiek az őszinteségemat, így már beszélgetni sem akarnak velem. Bezárkózottá válok, folyamatosan agyalok és hibáztatom magamat emiatt.
dec. 9. 12:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem megy a tanulás, és minden meg akar ismétlődni, ami a gimiben is megtörtént.
dec. 9. 12:34
 7/7 anonim ***** válasza:

4. Életkor függvénye lenne, hogy ki szeret pletykálni?🤣

Soha nem bírtam a pletykát, a pletykálókat, az üres dumát.

dec. 10. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!