Hogyan tudnám vele újra felvenni a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Októberben egy konferencián találkoztam egy nagyon aranyos fiúval, akivel nagyon jól kijottunk, a humorunk nagyon hasonlított. Szülinapomra meg képeslapot és csokit is küldött, aztán volt h ramirt vmi inside jokeal, meg karácsonykor is írt nekem. De azóta sajnos nem kommunikaltunk:( amugy nagyon birom, és tuti nem akar tőlem semmit. Mégis félek h ha rairok azt hiszi h akarok tőle vmit pedig én csak barátként szeretném jobban megismerni. Hogy irhatnek rá? 20L 23F2020. márc. 29. 20:38
1/3 anonim válasza:
Nyilván ő nem barátként tekintett rád, mivel nem volt viszonzás, ezért visszavonult. Ne bolygasd.
2/3 A kérdező kommentje:
Deee!! Szerintem biztosan! Csak ennyire aranyos volt
2020. márc. 29. 21:33
3/3 anonim válasza:
Te kedves voltál hozzá? Bőven elcsevegtél, sokat írtál neki? Ha csak barátként akarsz vele társalogni, akkor (szerintem) hagyd nyugton. Ha többet is szeretnél, akkor egyszer (de ne többször) írj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!