Próbáljam meg újra felvenni vele a kapcsolatot?
Volt egy barátnőm, aki első évben otthagyta az egyetemet, és nem volt évekig ezután munkája. Viszont mi jóban maradtunk ezután is. Amikor tudtunk találkoztunk is, neten is sokat beszélgettünk. Én végeztem tavaly az egyetemen, viszont sokáig sajnos én sem találtam munkát. Decemberben hívtak egy interjúra, ami végre sikeres volt! Mikor megtudta ezt a barátnőm, megszakította velem a kapcsolatot, azóta elérhetetlen. Még januárban írtam neki, de meg sem nyitotta. Akkor hìvtam is, nem vette fel. Utána én sem kerestem már. Viszont hiányoznak a beszélgetéseink, a közös programok, rossz hogy semmit nem tudok róla. Sokszor van eszemben, hogy újra felkeresem, de nem tudom mennyi értelme lenne. Félek, hogy továbbra sem fogja megnyitni.
Tegyek egy utolsó próbát?
Lehet, hogy igaza van a 2. válaszolónak. Megijedt a végzettségbeli különbségtől, azaz feltételezi, hogy nem tartanál ki mellette. A valóságot csak ő tudja, ő viszont elérhetetlen.
Azt javaslom, amit az 1. válaszoló is: keresd fel őt és beszéljétek meg, hogyan tovább.
Sok sikert!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!