Probaljam meg tartani vele a kapcsolatot vagy gyaszoljam el?
Apu februar ota nem keres. Anyummal volt vitaja penzzel, gyerektartassal kapcsolatosan, egyik fel azt allitotta, hogy kifizette a tartozast, a masik meg azt, hogy nem.
Hiaba mondtam apamnak, hogy engem eddig se erdekelt a penz, hagyjanak ki ebbol, mintha a falnak beszeltem volna.
O azt allitja, hogy en becsaptam azzal, hogy iskolaba jarok, mert hogyan tudnek alberletben lakni, hacsak nem teljes munkaidoben dolgozok. Pedig jarok iskolaba es dolgozok is, csak nem egyedul lakok ott, de az mar nem fordult meg a fejeben. Azota nem keresett telefonon sem, se facebookon. En hivtam, a szulinapjan is irtam, en nevnapomra annyit sem kaptam, hogy allj arrebb. Nyar ota eleg nehez vele, akkor hazasodott meg. A no mindig is ellenem beszelt, hogy en penzehes vagyok es hasonlok. Nem tudom hova tenni ezt, mert abszolut nem igaz ram. Gondolom hozzajarult o is ahhoz, hogy nem keres. 14 eves koromig felem sem nezett apam, utana kezdtuk el tartani a kapcsolatot, de ugy nez ki hogy eddig tartott? Szerintetek ideje lenne elgyaszolnom ezt a dolgot?
20/L
Féreg megy a farka után...
Te itt az nője miatt csak vesztes lehetsz, hagyd a francba nem érdemel meg téged.
Nagyon sajnálom.
Gyászold meg és engedd el.
Mi apánk is ilyen volt. Rohadjon meg az összes ilyen.
Sajnálatos ha ennyire elmérgesedik a viszony,ha másért nem miattad igazán törekedhetnének a szüleid a komolyabb konfliktusokat mellőző kapcsolattartásra.
Utalja számlára a "gyerektartást" és akkor nem lehet félremagyarázni.
Próbáld anyuddal megbeszélni a dolgokat,hogy a te érdekedben lépjentúl a vélt,vagy valós sérelmein és apuddal próbáljanak elfogadható kompromisszumos megoldásra jutni.
Mindemellett ha apud ennyire magadra hagyott sajnos nem biztos,hogy lehet mit tenni az ügyben.
Nem ismerem a jogi hátteret de ebben a korban már nem inkább szülői támogatás van nem pedig gyerektartás.Abban pedig anyud igazából mondhatni felesleges láncszem ha nincs konkrét kötelezettség.
Felejtsd el. De csak annyira, hogy soha ne feledd el, amikor majd rád szorul, hogy mennyit keresett őt téged. Pont ANNYIRA az apád és nem jobban.
Nagyon sajnálom.
Mikor szakitott az eppen aktualis nojevel, akkor keresett mindig. Mert amugy nincs senkije, a csaladjat is maga ellen forditotta a mostanj no miatt, az eskuvojere sem johettek el.
Most meg azt latni csak a facebookon, hogy mindketten szerelmes szakitos posztokat osztogatnak meg, naponta vagy otot.
Miért is próbálnád tartani vele a kapcsolatot??? Mert egyszer anyukádba tette a micsodáját, és lettél te???
Egy APA nem ilyen.
Ő megcsinált téged, de nem apa. Mi hasznod lenne, ha tartanátok a kapcsolatot???
Csak azért mert a vér összeköt???
Azért senkivel nem érdemes. Én 3 tesómból 1-gyel tartom a kapcsolatot.
Anyámat 17 évesen otthagytam. Most 34 vagyok, boldog az életem.
Nem kell gyászolni. Azt gyászoljuk, akit szeretünk, és elveszítünk. Neked csak helyre kell tenned magadban, hogy nincs apukád. Nem is volt. Ezt el kell fogadnod, és ennyi.
Nem gondolnam, hogy szeretem, hiszen aki nem volt az eletunk resze azt nem szerethetjuk, de megis volt bennem alami hianyerzet, meg barmikor eltudom magam sirni ha arra gondolok, hogy nincs apam, csak papiron.
Azert tettem fel a kerdest, mert nagyon megoszloak a velemenyek a kornyezetemben is, valaki azt mondja, hogy hat o ilyen, o ennyire kepes ot igy kell elfogadni es csak az apam, a masik veglet pedig az, hogy szakitsak meg vele minden kapcsolatot orokre.
En sem tudom, mert amugy ha beszeltunk akkor is mindig valamivel felidegesitett, vagy o csinalt valami hulyeseget (peldaul szuletett egy masik gyereke 2 eve es lemondott rola, mert nem hiszi el, hogy az ove de apasagiba nem megy bele), vagy valami hulyeseget tervez. Csak kozben ott van az ellen erzes, buntudatom volt, ha nem vettem fel neki a telefont, pedig nem szivesen beszeltem vele.
Nem egyszeru. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!