Hogyan építsem le ezt a mérgező baráti kapcsolatot úgy hogy ne sértődjön meg?
Megismertem a jelenlegi legjobb barátnőmet még 2 évvel ez előtt az iskolában, de még az idei és a jövő év is hátra van.
Se órán nem tudok tőle koncentrálni mert mellette ülök, és ha elmegyek vele pl vásárolni vagy akárhova soha nem tud a korához méltóan viselkedni. Mindig úgy érzem lejárat engem is meg saját magát is a viselkedésével.
Már elég sok mindent adtam neki (ruhákat) de mindig kéreget, ha veszek valamit kérdezgeti hol vettem, mennyi volt. És természetesen ő is vesz egy olyat.
Barátomról rossz indulatúan kérdezget, megjegyzéseket tesz.
Az a baj jelenleg nincs időm suli és munka mellett új barátokat szerezni, más barátnőm pedig nincs, de olyan jól esne már egy normális ha értitek mire gondolok 😕
Nem szeretném megbántani, pláne mert nagyon bosszú álló, de én már nem szeretnék vele barátkozni mert nagyon rossz hatással van rám és ezt már nagyon sokan mondták korábban is.
Hogyan építsem le ezt a “barátságot” vagy szerintetek mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!