Mit tegyek, ha egy régebbi barátnónmel már évek óta meg akarom szakítani a kapcsolatot, de folyton keres?
Figyelt kérdés
Legalább 4 éve... De keres, visszaírok neki, mindenbe beleüti az orrát...2019. febr. 28. 14:14
1/8 anonim válasza:
Talán nem kéne neki visszaírni, nem?
2/8 A kérdező kommentje:
Jó nagy hülye vagyok tudom, utána meg csinálja a szarkavarást...
2019. febr. 28. 15:10
3/8 A kérdező kommentje:
Komolyan teljesen kikészülök az állandó faggatózásától...
2019. febr. 28. 15:40
4/8 anonim válasza:
Mi tart vissza attól, hogy megszakítsd a kapcsolatot? Gondolom te is eljátszod, hogy minden oké, aztán a barátnõd nem tud róla, hogy zavar téged. Ha õszinte lennél, akkor talán már rég vette volna a lapot és lekopott róla.
Ha megakarod szakítani a kapcsot, akkor megszakítod, nincs ebben semmi bonyolult. Biztos neki sem lenne kedve hozzád, ha õszintén kitálalnál és csak tennéd a szépet.
7/8 anonim válasza:
Már bocs, de ha annyira nyámnyila vagy, hogy 4 éve nem tudod levakarni, akkor meg is érdemled. Nem lehetsz egy túl magabiztos ember, pedig néha hozni kell kemény döntéseket, még akkor is, ha ezzel esetleg mást mesértesz.
8/8 anonim válasza:
nekem volt egy levakarhatatlan pióca ismerősöm, végülis blokkoltam fb-on és telefonszámot változtattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!