Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A régi legjobb barátnőm,...

A régi legjobb barátnőm, akivel évek óta nem tartjuk a kapcsolatot rákbetegséggel van kórházban. Érdemes lenne felvenni a kapcsolatot? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
Annak fényében,hogy van egy olyan körülmény,hogy az ő volt férje az én jelenlegi férjem. És nem a válásuk után jöttük össze, ha értitek mire gondolok...
2018. szept. 24. 19:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne zaklasd, nem valószínű, hogy hiányzik neki a képed.
2018. szept. 24. 19:13
 2/14 anonim ***** válasza:
0%

*akivel évek óta nem tartjuk a kapcsolatot

Ha te évek óta nem tartod a kapcsolatot, akkor honnan szeded ezt a hülyeséget, hogy rákbeteg, meg kórház?

Fogadjunk, hogy él és virul és semmi ilyesmi baja nincs, csak neked dolgozna alá a szöveged, a pasi előtt, mert gondolom az még mindig odáig és vissza van a nőtől, te meg a szamár szerepében voltál/vagy/ és leszel.

2018. szept. 24. 19:18
 3/14 anonim ***** válasza:
12%

2+ Szóval ne kamuzz a pasinak, mert ha találkozik a másik emberrel, akkor égni fogsz mint a Rheistag.

Nekem is évekkel korábban azt próbálták beadagolni, hogy az exem meghalt, összetörtem. Minő "véletlen" pár hap múlva fodrásznál voltam, és kit látnak szemeim? a feltámadt exemet.És úgy vezette a kocsiját, hogy még No tettem róla, hogy kiderüljön, amin az exem is röhögött, és telefonon is felhívott:)

2018. szept. 24. 19:21
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Egészen biztosan nem kíváncsi egy olyan ellenségre aki a barátnőjének vallotta magát közben meg elszerette a férjét. Sok eszed lehet ha ezt neked magyarázni kell.
2018. szept. 24. 19:21
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Szóval kedves kérdező: Én meg az exem feltámadunk:DD mert akinek a halálhírét költik az köztudott, hogy hosszú életű lesz, és mennél jobban próbálják eltenni láb alól és elintézni, annál erősebbé válik:D
2018. szept. 24. 19:23
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem beszélünk,de viszonylag közel lakunk egymáshoz, sok a közös ismerősünk, tudom mi van vele.
2018. szept. 24. 19:23
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

4 Nem elszerette, hanem a barátnőjének ócsárolta a fazont, különböző nőcikkel, meg ilyen olyan szexpartik és egyebek, a pasink meg pepítába ugyan ezt csak a nőről.

azt hitte, hogy igy minden rendben lesz. Hát nem lett, mert ugyan szét ment a két fél, de egyértelműen az új liba nem lett jó seprű, mert kéne a jó bevált seprűcske:D

2018. szept. 24. 19:24
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
6 Hazudsz. Mint egykor nekem, rendszeresen. Mennyit fizettél az egy két ismerősödnek, hogy mondják ezt?:D Most kevesebb lett a tarifa, mint egykor értem kaptál?
2018. szept. 24. 19:26
 9/14 anonim ***** válasza:
96%
Ebben a helyzetben te lennél az utolsó, akit látni akarok.
2018. szept. 24. 19:26
 10/14 anonim ***** válasza:
30%

kedves hozzászólók! nyilván nem volt szép dolog a kérdező részéről amit tett, tettek. de jelenleg nem ez a téma, ezzel biztosan tisztában van a kérdező is, leharcolta ezt a saját lelkiismeretével.

a gyakorikerdesek.hu-t nem csak budapestiek használják, hanem kisvárosiak, vidékiek is. ahol én élek, egy 20.000 fős város, itt például nagyon gyorsan mennek a hírek, főleg ha van közös ismerős, hogy xy beteg, xw terhes, xq félred.gott, xz meghalt, stbstb. és ehhez még facebook sem kell!

kérdező: nem tudom, mit kezdenék a helyzettel... nem vagyok benne biztos, hogy lenne elég vastag bőr a képemen elé állni. de ez attól is függ, hogy hogyan váltatok el, bár gondolom nem volt szép "búcsú". ha úgy döntenék h talizni akarok vele ennek ellenére is, előszöris facebookon írnék neki, hogy megengedi e hogy meglátogassam. illetve a férjemmel is megbeszélném, hogy ő mit gondol a látogatásról, hülyeségnek tartja e, stb. azért ti jobban ismeritek az exfeleséget.

2018. szept. 24. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!