A régi legjobb barátnőm, akivel évek óta nem tartjuk a kapcsolatot rákbetegséggel van kórházban. Érdemes lenne felvenni a kapcsolatot? Ha igen, hogyan?
*akivel évek óta nem tartjuk a kapcsolatot
Ha te évek óta nem tartod a kapcsolatot, akkor honnan szeded ezt a hülyeséget, hogy rákbeteg, meg kórház?
Fogadjunk, hogy él és virul és semmi ilyesmi baja nincs, csak neked dolgozna alá a szöveged, a pasi előtt, mert gondolom az még mindig odáig és vissza van a nőtől, te meg a szamár szerepében voltál/vagy/ és leszel.
2+ Szóval ne kamuzz a pasinak, mert ha találkozik a másik emberrel, akkor égni fogsz mint a Rheistag.
Nekem is évekkel korábban azt próbálták beadagolni, hogy az exem meghalt, összetörtem. Minő "véletlen" pár hap múlva fodrásznál voltam, és kit látnak szemeim? a feltámadt exemet.És úgy vezette a kocsiját, hogy még No tettem róla, hogy kiderüljön, amin az exem is röhögött, és telefonon is felhívott:)
4 Nem elszerette, hanem a barátnőjének ócsárolta a fazont, különböző nőcikkel, meg ilyen olyan szexpartik és egyebek, a pasink meg pepítába ugyan ezt csak a nőről.
azt hitte, hogy igy minden rendben lesz. Hát nem lett, mert ugyan szét ment a két fél, de egyértelműen az új liba nem lett jó seprű, mert kéne a jó bevált seprűcske:D
kedves hozzászólók! nyilván nem volt szép dolog a kérdező részéről amit tett, tettek. de jelenleg nem ez a téma, ezzel biztosan tisztában van a kérdező is, leharcolta ezt a saját lelkiismeretével.
a gyakorikerdesek.hu-t nem csak budapestiek használják, hanem kisvárosiak, vidékiek is. ahol én élek, egy 20.000 fős város, itt például nagyon gyorsan mennek a hírek, főleg ha van közös ismerős, hogy xy beteg, xw terhes, xq félred.gott, xz meghalt, stbstb. és ehhez még facebook sem kell!
kérdező: nem tudom, mit kezdenék a helyzettel... nem vagyok benne biztos, hogy lenne elég vastag bőr a képemen elé állni. de ez attól is függ, hogy hogyan váltatok el, bár gondolom nem volt szép "búcsú". ha úgy döntenék h talizni akarok vele ennek ellenére is, előszöris facebookon írnék neki, hogy megengedi e hogy meglátogassam. illetve a férjemmel is megbeszélném, hogy ő mit gondol a látogatásról, hülyeségnek tartja e, stb. azért ti jobban ismeritek az exfeleséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!