Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A régi legjobb barátnőm,...

A régi legjobb barátnőm, akivel évek óta nem tartjuk a kapcsolatot rákbetegséggel van kórházban. Érdemes lenne felvenni a kapcsolatot? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
Annak fényében,hogy van egy olyan körülmény,hogy az ő volt férje az én jelenlegi férjem. És nem a válásuk után jöttük össze, ha értitek mire gondolok...
2018. szept. 24. 19:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

10 Nem érted, hogy kamu? Nem érted, hogy egészséges, és közelébe nincs a kórháznak az akiről ezt próbálja terjeszteni?

Nekem a halálát terjesztették az exnek. A halálát. És él felfogod? Személyesen beszéltem vele. Felhívott.

2018. szept. 24. 19:33
 12/14 anonim ***** válasza:
98%
47%-os, te pszichiátriáról szöktél meg, vagy dilibogyót vettél be? Állítsad már le magadat. Szánalmas ez a vergődésed.
2018. szept. 24. 19:46
 13/14 anonim ***** válasza:
9%

12 Mi van reg-et váltottál kérdező? Nem jött be a műsorod?

Nem is fog.

2018. szept. 24. 19:49
 14/14 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem nem örülne neked, megjegyzem én sem.

47-es. Téged átvertek, de ez nem jelenti automatikusan azt, hogy mást is. Akadj már le, mert iszonyatosan gáz ez a pampogásod.

2018. szept. 24. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!