Eddig a Hold sötét oldalán éltem, ezért nem tudtam, hogy élnek a földön...Bevezetnétek a barátkozás mikéntjébe?
Sziasztok!
Sajnos a Hold sötét oldalán éltem 26 évet le, de véletlenül ma átértem a naposra. Megdöbbentő volt, hogy egyrészt milyen fényes minden, másrészt, hogy ott egy sárgolyó alattam. Azt mondták a barátaim, hogy a gyakori.hu az emberiség legkomolyabb, legintellektuálisabb rétegének a kommunikációs csatornája.
Kérlek, beavatna valaki a földi élet rejtelmeibe?
P.s. remélem nem zavar, ha zöld vagyok és pikkelyes, sokat bántottak már érte kiskoromban a kékszőrűek. :(
Én már 97 éves vagyok :8
Különleges sugárzásban részesülünk gyermekkorunkban, ami megnöveli az élettartamunkat.
Én testvéreimmel élek egy háztartásban. Sajnos a húgomnak kicsit hosszabb a farka, mint kellene, de amúgy jól megvagyunk.
Kiábrándító. :( Azt hiszem lassan visszamegyek a Holdra. Mármint egy-két embert szívesen visszaviszek, de alapvetően az emberek furák. :(
Most is beszélgettem két emberlánnyal, akikről kiderült, hogy középkorú férfiemberek, de beszélgettem két férfival is, akikről kiderült, hogy igazából nőemberek... Ez nekem nagyon fura. Vicces és egyben kiábrándító. :O :O :O :O Vagy itt lehet ez a szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!