Eddig a Hold sötét oldalán éltem, ezért nem tudtam, hogy élnek a földön...Bevezetnétek a barátkozás mikéntjébe?
Sziasztok!
Sajnos a Hold sötét oldalán éltem 26 évet le, de véletlenül ma átértem a naposra. Megdöbbentő volt, hogy egyrészt milyen fényes minden, másrészt, hogy ott egy sárgolyó alattam. Azt mondták a barátaim, hogy a gyakori.hu az emberiség legkomolyabb, legintellektuálisabb rétegének a kommunikációs csatornája.
Kérlek, beavatna valaki a földi élet rejtelmeibe?
P.s. remélem nem zavar, ha zöld vagyok és pikkelyes, sokat bántottak már érte kiskoromban a kékszőrűek. :(
5 ez mestermű volt~
Kérdező, itt vagy a legjobb helyen ha baratokat keresel. Csak annyi a dolgod hogy lepontozod az illetőt (ezt a válasz jobb alsó sarkában teheted meg), ez néha felér egy szép, megtermett tobozzal.
Minél jobb választ írtvalaki, annál fontosabb hogy gyorsan lepontozd, mert nagyon várja!
11es én inkább leköltöznék hozzátok. Esetleg a kertemben is megnőne a fenyves? :))) :$
12es földilakó sajnos nem tudom lepontozni. Egyrészt nem engedi a szívemben élő szeretet, másrészt nem látok rá lehetőséget. :( :)
14-es földlakó: Metál-zöld vagyok, hiszen amíg a Hold kerek, mindig lesznek rockerek.
15.-ös lakos: "16 éves lány vagyok, és nagyon magányos. Valaki beszélgetne velem? :P xd" Valahogy így kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!