Eddig a Hold sötét oldalán éltem, ezért nem tudtam, hogy élnek a földön...Bevezetnétek a barátkozás mikéntjébe?
Sziasztok!
Sajnos a Hold sötét oldalán éltem 26 évet le, de véletlenül ma átértem a naposra. Megdöbbentő volt, hogy egyrészt milyen fényes minden, másrészt, hogy ott egy sárgolyó alattam. Azt mondták a barátaim, hogy a gyakori.hu az emberiség legkomolyabb, legintellektuálisabb rétegének a kommunikációs csatornája.
Kérlek, beavatna valaki a földi élet rejtelmeibe?
P.s. remélem nem zavar, ha zöld vagyok és pikkelyes, sokat bántottak már érte kiskoromban a kékszőrűek. :(
Egyrészt, ha vannak barátaid, nem a sötét oldalon éltél.
Másrészt: - emberiség legkomolyabb, legintellektuálisabb rétegének a kommunikációs csatornája.- Téged átvertek 😅.
Harmadrészt: Nem tudlak beavatni, mert a sötét oldalon élek.
Negyedrészt: -zöld vagyok és pikkelyes- Ezzel amúgy semmi gond nincs 😉!
Egyes földilakos: De a sötét oldalon is élnek... Csak folyton éjjellátóval kell közlekednünk...persze aki az evolúcióban már eljutott oda, annak bár eleve beépült a retinájába.
De most elbizonytalanítottál....te is a Holdról írsz? :/
Akkor azért vagy ilyen kedves. A kettes földlakó még bizonyára bizalmatlan és azt hiszi, hogy le akarom igázni a földet. :( :( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!