Mi tévő legyek? :' (
Sziasztok!
Most jövök UHról....a helyzet az,hogy mensi szerint 8+4 hetes vagyok,uh szerint 6+3 hetes.
Petezsák 26mm,szikhólyag stimt,crl 7,4
Szívműködés nem látható.Doki szerint már nem is lesz,és valszeg volt,csak 2hete leállt.Pont 2hete nincsenek terhes tünetek sem...annyira féltem ettől.:'(
Holnap reggel kell mennem missed ab-ra.
Nyugodjalak bele?Ebből már ne reméljek jót?
Szia!Köszönöm kérdésed jól vagyok :)
Testileg már teljesen jól.Lelkileg is kupálódok.Most sikerült új melóhelyet találnom ahol tudok előre lépni,Úgyhogy most ez a cél.A babaprojektet eltoltuk 2016.végére,addig lefogyok,kivizsgáltatom magam,1év munkaviszony,tudatos életmód,gyűjtögetés :) ha már így alakult sajnos.Hiszek benne,hogy ezt Isten így akarta.Fiatalok vagyunk még a férjemmel.Mondjuk tőlem már holnap jöhetne a baba,de ha nem ez van megírva...:) néha rossz még mikor eszembe jut a baba,mé nézem a neten a kismamákat,de valamelyest erőt ad a következő terhességhez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!