Mi tévő legyek? :' (

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most jövök UHról....a helyzet az,hogy mensi szerint 8+4 hetes vagyok,uh szerint 6+3 hetes.

Petezsák 26mm,szikhólyag stimt,crl 7,4

Szívműködés nem látható.Doki szerint már nem is lesz,és valszeg volt,csak 2hete leállt.Pont 2hete nincsenek terhes tünetek sem...annyira féltem ettől.:'(

Holnap reggel kell mennem missed ab-ra.

Nyugodjalak bele?Ebből már ne reméljek jót?

2015. febr. 24. 20:22
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
6-os valószínűleg a kérdező a nevét nem tudja ebben a helyzetben annyira kivan
2015. febr. 24. 21:15
 12/41 anonim ***** válasza:
10%
Nekem akarod megmondani, hogy mennyire kivan ilyenkor egy ember? Hagyjuk már...egyik vetélésemnél sem mondtam azt, hogy ,,kampec'' lett a babámnak. Amúgy meg mit böki a csőrötöket, hogy leírtam a véleményem? Válaszolgassatok csak neki szépen, ne nekem írkáljatok.
2015. febr. 24. 21:17
 13/41 anonim ***** válasza:
igen, várj még! hisz uh szerint 6 hetes vagy,akkor simán lehet még szívhang!
2015. febr. 24. 21:45
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen, hogy hogy egymás torkának tudtok ugrani... Nyilván nem a legszerencsésebb szóválasztás volt a "kampec", én sem használnám "még a kutyámra sem". De azért szerintem nem is olyan durva, hogy emiatt így fel kelljen háborodni. A kérdező nyilván gyakrabban használja ezt a szót, de én azt gondolom, hogy azért írta így, mert nem szerette volna leírni sem, hogy "halott". Ha valamit kimondunk, az már olyan végleges, ő pedig még reménykedik. Éppen annak kéne tudni, hogy milyen fájdalmas ez, akinek már 3 vetélése volt, de talán ő meg éppen emiatt érzékenyebb a kifejezésre. Mindenki másképp gyászol és másképp dolgozza fel a fájdalmát. A kérdező talán csak azért írta így, mert ez a kifejezés számára olyan "hétköznapi", mintha nem is az történne, ami történik. Remélem érthetően fogalmaztam. :) Szóval ne bántsátok egymást és a kérdezőt... Én már 7. éve, hogy elvesztettem a kis Borsócskámat, de még mindig fáj, még mindig bennem van, hogy talán mégis elhamarkodtam (miután kimondták, hogy "már nem pulzál", 3 napon belül műtöttek, nem nézték meg újra. Hiába született azóta 2 gyerekem, az első mégis örökre ő marad a számomra. :(

3. voltam

2015. febr. 24. 21:47
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is várj, nem kell ezt a műtétet elkapkodni, nekem sem sikerült az első terhességem, 9 hetesen 7 hetes méretű volt, addig fejlődött csak, nem vállaltam a műtétet, spontán vetélésem lett, mindenféle gond nélkül. Azóta már született egy csodálatos kislányom, de hónapok alatt tettem túl magam rajta. Kitartást neked!
2015. febr. 24. 22:00
 16/41 A kérdező kommentje:

De durva!:D kimoderálták a kampec szót :) átírták arra,hogy vége :) de cukik.amúgy jelentettem a bunkó hozzászólót....

Na,úgy döntöttünk a férjemmel,hogy akkor tutira várunk egy hetet.imádkozunk,reménykedünk,és ha Isten is úgy akarja,hogy velünk maradjon ez kis drágaság,akkor lesz csoda :) ha nem,akkor elfogadjuk azt is.És majd egy fél év múlva neki állunk,előbb nem,mert ígyis nagyon megvisel.

Majd írok mindenképp,ha van fejlemény :)

Köszi mindenkinek a bíztatást!!!:) :-*

2015. febr. 25. 13:35
 17/41 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ugyanezen mentem keresztül pár hónapja.

Mentem a 8 hetes uh.ra és ott sokkolt a doki hogy nincs szívhang,rögtön mentem a kórházba ahol ugyanezt mondták.

Nekem is elmúltak a terhes tünetek,kérdeztem h nem lehet-e hogy később fogant,azt mondták ekkora terhességnél már akkor is lennie kéne szívhangnak!

Másnap műtöttek,a szövettan szerint már voltak a méhemben gyulladt részek :(

Szorítok!!

2015. febr. 26. 07:24
 18/41 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó nagyon sajnálom :( Nekem missed ab nem volt csak spontán vetélés, az is eléggé megtört így áttudom érzeni a helyzeteteket. :( Kérdező, mindenképp írj. Szorítok
2015. febr. 26. 07:33
 19/41 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,tudom h mit érzel és min mégy keresztül!

Sajnos én is ugyan igy jártam mint te csak én 3- kis picurkát veszittetem el 4- hete! 😢 A dokim azt mondta h ne reménykedjek ezeket a picurkákat nem visszem hazza! 😢

Ugyhogy másnap mentem a műtöbe! 😢

Én neked nagyon szúrkolok h minden rendben legyen!

2015. febr. 26. 08:39
 20/41 anonim ***** válasza:
15%
Jelentgess csak nyugodtan, ha boldoggá tesz. De akkor úgy látom nem csak nekem nem jött be, hogy egy baba halálára azt írtad, hogy kampec.
2015. febr. 26. 10:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!