Mi tévő legyek? :' (

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most jövök UHról....a helyzet az,hogy mensi szerint 8+4 hetes vagyok,uh szerint 6+3 hetes.

Petezsák 26mm,szikhólyag stimt,crl 7,4

Szívműködés nem látható.Doki szerint már nem is lesz,és valszeg volt,csak 2hete leállt.Pont 2hete nincsenek terhes tünetek sem...annyira féltem ettől.:'(

Holnap reggel kell mennem missed ab-ra.

Nyugodjalak bele?Ebből már ne reméljek jót?

2015. febr. 24. 20:22
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy nem később fogant. Én a mostani terhességemnél a menszi szerint 14-15 hetesnek kellene lennem. De csak 11 hetes vagyok. Engem is küldtek volna. Én nem engedtem. Január 7-én voltam elsőnek orvosnál. Jövőhéten megyek uh.
2015. febr. 26. 18:43
 22/41 A kérdező kommentje:

Jajj dejó!!Nagyon kivancsi vagyok mi lesz veled utolsó!!!!

En ugy döntöttem Bemegyek reggel a kórházba UHra es ha semmi akkor bent is maradok.es kesz.feladtam.elveszett a remeny :( majd irok hogy mi volt UHn.

2015. febr. 26. 20:07
 23/41 A kérdező kommentje:

Na sziasztok!

Már bent fekszek a kórházba.Szabalytalan petezsak,embrió maradványok...igy mar biztos a megszakítás.:(

Probaltak felhelyezni a mehszajtagitot,de valami para volt a mehszajammal es kegyetlenül fajt,olyan szinten,hogy el is ajultam.akkor infúzió stb.es most altatásban felraktak a tagitot.holnap pedig altatnak es műtét.kemeny egy napom volt.

2015. febr. 27. 14:28
 24/41 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon sajnálom :) Kitartás! Írj ha túl vagy rajt.
2015. febr. 27. 14:30
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat természetesen nem nevető fejnek szántam hanem szomorúnak :((
2015. febr. 27. 14:30
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sajnálom .-(
2015. febr. 27. 14:32
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Ismét 3. válaszoló vagyok

Nagyon sajnálom! :( A műtétet annak idején én is megszenvedtem. Nekem sem tudták felrakni a méhszájtágítót, próbálták zselével, tablettával is tágítani. Én nem ájultam el, így végigszenvedtem, amíg próbálkoztak. Végül az 5. dokinak másnap reggel sikerült belémgyömöszölnie félig, így műtöttek délben, azt hittem már addigra, hogy ott halok meg. Aztán nagyon véreztem, így még aznap éjszakára is bent tartottak. Így lett az 1 napos rutinműtét nekem 3 napos. :(

De hogy kicsit erőt adjak: a 6 hetes kontrollon a doki azt mondta minden rendben, közben megjött a menzim is egyszer, így lehetett újra próbálkozni. A következő havim már nem jött meg, 4 hét múlva pozit teszteltem és egészséges kisfiam született!!!! :) Szóval most ezen a borzalmon túl kell lenni, gyászold meg a kisbabádat ahogy érzed, aztán szívből kívánom, hogy mihamarabb a karodban tarthatsd a gyönyörű, egészséges gyermeked!!! ;)

2015. febr. 27. 16:50
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Figyelemmel kísértem a kérdésedet, és szurkoltam végig. Nagyon sajnálom, hogy így alakult. :(
2015. febr. 27. 22:01
 29/41 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Kedvesek vagytok nagyon!Hát így alakult :( ma már meg is műtötték,hát ébredés az szörnyű volt,nagyon fájt mindenem.És 2óra múlva vehettem be gyógyszert.Véfrzek is elég durván,vagy 2 éve nem volt ilyen erős vérzésem.De háLa Istennek túl vagyok rajta.Meg is könnyebbültem.Mondjuk mikor kitoltak a műtőből az volt az első mondatom,hogy soha többet nem szexelek :D de nyílván ez nem.így lesz.Azt mondták egyébként,hogy ilyen műtétek után sokkal könnyebb teherbe esni.:) na Ennyi az én történetem.Remélem ti is jól vagytok.Én talán esti bizit után mehetek haza.

2015. febr. 28. 15:17
 30/41 A kérdező kommentje:
*vizit
2015. febr. 28. 15:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!