Mi tévő legyek? :' (
Sziasztok!
Most jövök UHról....a helyzet az,hogy mensi szerint 8+4 hetes vagyok,uh szerint 6+3 hetes.
Petezsák 26mm,szikhólyag stimt,crl 7,4
Szívműködés nem látható.Doki szerint már nem is lesz,és valszeg volt,csak 2hete leállt.Pont 2hete nincsenek terhes tünetek sem...annyira féltem ettől.:'(
Holnap reggel kell mennem missed ab-ra.
Nyugodjalak bele?Ebből már ne reméljek jót?
Szia kedves kérdező!
Sajnálom nagyon tudom h most mit érzel sajnos nekemis 3-hete volt benne részem 😢
Megkérdezhetem h csinálták a műtétet kapartak vagy vákummal?
Jobbulást kivánok és mielőbbi gyógyulást!!
Szia!
Hát én amúgy is bonyolult eset voltam,mert nem bírták felhelyezni a tágítót,mint Kiderült altatásban sem.Hátrahajló a méhem,és azt mondta a doki,hogy olyan szinten zárt volt a belső méhszájam,hogy altatásban sem tudta felrakni csak félig meddig és remélték,hogy kitágulok azért.Hát nem így lett azt mondta,hogy a szonda is alig fért be,meg hogy kiskanállal is alig tudta kikapargatni.Hát ez nekem full ijesztő volt.Tehát gondolom kaparás.De nekem olyan szörnyű fájdalmaim vannak,hogy alig élek.Meg sem bírok mozdulni.Wcre szabályosan félek elmenni mert annyira fáj.De persze a kórház leráz azzal hogy húzódik össze a méhem.Csak nem értem akkor,hogy egy panadol,egy flektor,2algopirin,2nospa(10:15-16:00 vettem be folyamat) miértnem szünteti meg.Hát kivagyok rendesen.....és te hogy érzed magad így 3hét után?
Szia! Azigen akkor jól meg szenvedtél!
Köszönöm szépen jól vagyok csak a szívem és a lelkem fáj h a 3-rom kis picurkámim el mentek! 😢
Jobbulást kivánok!
Még mindig a kórházban vagy?
Hat lelkileg én is rottyon vagyok meg :( vettem pocakosnaplot,Elkezdtem tölteni es erre tessék...en most eltavolitottam minden babas cuccot a lakásból,mert ha vmit meglatok,akkor sírok,ugyh nekem igy konnyebb.Olyan messzi van a 3honap mire probalkozhatunk :( de én tuti kivarom,mert ugy is varnak ram meg vizsgalatok.hat igen a kórház nagy szenvedés volt,de otthon sem vagyok vmi fenyesen.2.nap este hazaengedtek.
3as ikrek voltak?hat én nem is tudom hogy lehet ezt átvészelni.ez nem egy cipő amit kidobtunk mert elszakadt,hanem a gyerekeink :( én sose fogom elfelejteni :'(
Igen 3-as ikrek voltak 😢
Ez bizony h nm könnyű én már nm is szeretek kimenni az utcára mert mindig olyankor találkozok a kismamákkal és mikor rájuk nézzek mindig sírás fog el 😢
Ezt nm tudom h mikor tudom kiheverni talán sose!
Értem!
Én most elkeztem szedni a barátcserje kapszulát ez méh erősitő és progesztreon van benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!