Mi tévő legyek? :' (
Sziasztok!
Most jövök UHról....a helyzet az,hogy mensi szerint 8+4 hetes vagyok,uh szerint 6+3 hetes.
Petezsák 26mm,szikhólyag stimt,crl 7,4
Szívműködés nem látható.Doki szerint már nem is lesz,és valszeg volt,csak 2hete leállt.Pont 2hete nincsenek terhes tünetek sem...annyira féltem ettől.:'(
Holnap reggel kell mennem missed ab-ra.
Nyugodjalak bele?Ebből már ne reméljek jót?
Mégis mi jót remélhetnél?
Egy halott embrió már nem fog feltámadni benned.
Hát ha ezt nem mondod hülyé halok meg...
Csak,higy értsd:mivel uh szerint 6hetes így gondoltam hátha lesz még szívhangja.orvos is tévedhet.
Nagyon sajnálom... :( Az első kisbabám én is elvesztettem. Csak egy erős görcsöm volt, aztán már nem láttam többé dobogni a szívét... Én kb. 9 hetes voltam. Mivel nem véreztem, nem indult meg a vetélés, így én is reménykedtem, hogy hátha tévedés történt, de a doki azt mondta a műtét reggelén, hogy ilyenkor már túl nagy ahhoz, hogy "elnézzék".
Ha bizonytalan vagy, inkább menj el egy másik dokihoz, ha ő is ugyanezt mondja, akkor sajnos nincs remény. :( De a lelked talán megnyugszik, hogy biztos nem hamarkodtad el a műtétet. Sokat várni nem szabad, mert ha már nem él, akkor súlyos egészségügyi problémáid lehetnek.
Kívánom hogy mihamarabb egészséges kisbabád legyen!!!!
Kedves 3-as!
Köszönöm,kedves vagy nagyon :)
Hát reggel műtét előtt csinálnak még uh-t mindenképp.És a kórházban komolyabb a gpezet,Úgyhogy ha az sem mutatja akkor vége:(
Képzeld el,hogy nem valami jó a lelki állapotom...ezt feldolgozni nem könnyű.És neked van pofád lehordani azért mert nekem ilyen a szóhasználatom?Hát mit képzelsz???!
Igenis fontos ez a baba mert szerettük volna nagyon.És borzasztóan rossz,hogy ez történik...
De úgy döntöttem várok még egy hetet.Olvastam itt sikersztorikat.hátha
Hát köszönöm a bíztató szavakat!Hát úgy döntöttem várok egy hetet,ha fejlődik azt Úgyis látni fogjuk és Bemegyek egy komolyabb uhra a kórházba.Nem akarom azt,hogy elvetetem most és azon őrlődjek,hogy mi lett volna,ha...?
Nem élem bele magam,de nem is adom fel rögtön!!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!