Valahol azt olvastam, hogy vetélés után könnyebb teherbe esni? Így van? És vajon miért?
Akkor ez még nagyon friss neked. Szívből együtt érzek veled. Sajnos, a kiírt szülésed időpontjáig óhatatlanul is számolni fogod a heteket, de utána valahogy könnyebb lesz.
Nekem megrepedt a magzatburok idén januárban. Nem tudni mitől. Makk egészséges kislányom volt. Sajnos viszont a kis szíve nem bírta az kinti életet, és megállt.
Megkérdezhetem, hogy kiadták-e a kis testét? El tudtátok temetni?
Ill. mi történt veletek?
(Csak akkor írd meg, ha nem nehéz lelkileg. Ha az, akkor ne válaszolj. Teljesen megérteném azt is.)
Nagyon sajnálom! Ha egy egészséges kisbabát kell elveszíteni az még fájóbb lehet! :(
A mi babánkkal semmi gond nem volt, a 19. hétig Ő is egészséges volt. Magas lett az AFP-m és a 19. heti UH vizsgálaton láttak 1-2 apróságot, de akkor még azt mondták, hogy ez nem tűnik komolynak, de emelheti az AFP értéket. Igazából a lepénynél indult, ott találtak vizes területet. Sajnos a 20. hétre már a babánk hasában is folyadék volt és később a mellkasában is. A 22. hétig bírta és a méhemben meghalt. :(
Még pontos okot nem tudunk, várunk még 1-2 laboreredményre, illetve a szövettanra.
Igen, mi kikértük a babánkat és el fogjuk hamvasztatni. Éppen a héten folyik az ügyintézés. Máshogy nem is bírnám ki, csak úgy, ha "visszakapjuk" Őt. :( Azt hiszem ez lesz a feldolgozás első lépcsőfoka. Tudom, hogy kell a lelkemnek, hogy ezt elintézzük.
Ti megkaptátok, vagy kikértétek a kis testét?
Fertőzött magzatvíz volt a diagnózis. Húsvétkor halt meg. Vegyes érzéseim vannak, nagyon rettegek egy újabb terhességtől, ő is évek alatt sikerült, amikor már feladtam a küzfelmet.
Mi nem kértük ki, nem is jutott ilyen az eszembe... :(
#11-12 vagyok. Mi eltemettük. 3 hónapig jártam ki. Aztán elkészült a síköve, de azt azóta sem láttam. Nem bírnám elviselni, hogy ott a neve és alatta s zületési és halálozási dátum, ami ugyanaz a nap.
A férjem gondozza a sírt.
Augusztusban jobban lettem, mikor kiderült, hogy babás vagyok. Aztán mikor kiderült, hogy ikrek... :) Gondoltam, Isten csak visszaadja az eredeti létszámot. :)
Aztán elvesztettük az egyiket, majd a másikat. 6 ill. 7 hetesen történt, ami a januári koraszüléshez képest egy sétahajókázás.
#16 - elhiszem, hogy nem tudod megnézni a sírkövet. :( én sem tudnám! :(
Sajnálom, hogy az ikrek is elmentek! :(
Kívánom, hogy hamarosan egészséges kisbabád szülessen!
Annyira elszomorít ez a sok szomorú történet! Az ember nem is gondolná, amíg Ő maga bele nem kerül és nem találkozik sorstársakkal. :(
#16 vagyok
A legjobbakat kívánom én is nektek!
Mielőbbi könnyű és szép terhességet, egészséges, 40. héten születő (!) kisbabá(ka)t!
Ölellek benneteket.
7-es vagyok újra. Jelentem, tegnap +-at tezsteltem a 27. cn-on, a 3. próbálkozós hónapban, 3 hónapban a 25 hetes baba "születése" óta.
HAJRÁÁÁ!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!