Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Valahol azt olvastam, hogy...

Valahol azt olvastam, hogy vetélés után könnyebb teherbe esni? Így van? És vajon miért?

Figyelt kérdés
Gondolom az sem mindegy, hogy ki mikor veszíti el a babáját. Az enyém már középidős volt. :(
2014. okt. 3. 13:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Akkor ez még nagyon friss neked. Szívből együtt érzek veled. Sajnos, a kiírt szülésed időpontjáig óhatatlanul is számolni fogod a heteket, de utána valahogy könnyebb lesz.

Nekem megrepedt a magzatburok idén januárban. Nem tudni mitől. Makk egészséges kislányom volt. Sajnos viszont a kis szíve nem bírta az kinti életet, és megállt.

Megkérdezhetem, hogy kiadták-e a kis testét? El tudtátok temetni?

2014. okt. 7. 11:27
 12/22 anonim ***** válasza:

Ill. mi történt veletek?

(Csak akkor írd meg, ha nem nehéz lelkileg. Ha az, akkor ne válaszolj. Teljesen megérteném azt is.)

2014. okt. 7. 11:28
 13/22 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom! Ha egy egészséges kisbabát kell elveszíteni az még fájóbb lehet! :(

A mi babánkkal semmi gond nem volt, a 19. hétig Ő is egészséges volt. Magas lett az AFP-m és a 19. heti UH vizsgálaton láttak 1-2 apróságot, de akkor még azt mondták, hogy ez nem tűnik komolynak, de emelheti az AFP értéket. Igazából a lepénynél indult, ott találtak vizes területet. Sajnos a 20. hétre már a babánk hasában is folyadék volt és később a mellkasában is. A 22. hétig bírta és a méhemben meghalt. :(

Még pontos okot nem tudunk, várunk még 1-2 laboreredményre, illetve a szövettanra.

Igen, mi kikértük a babánkat és el fogjuk hamvasztatni. Éppen a héten folyik az ügyintézés. Máshogy nem is bírnám ki, csak úgy, ha "visszakapjuk" Őt. :( Azt hiszem ez lesz a feldolgozás első lépcsőfoka. Tudom, hogy kell a lelkemnek, hogy ezt elintézzük.

Ti megkaptátok, vagy kikértétek a kis testét?

2014. okt. 7. 14:20
 14/22 anonim ***** válasza:

Fertőzött magzatvíz volt a diagnózis. Húsvétkor halt meg. Vegyes érzéseim vannak, nagyon rettegek egy újabb terhességtől, ő is évek alatt sikerült, amikor már feladtam a küzfelmet.

Mi nem kértük ki, nem is jutott ilyen az eszembe... :(

2014. okt. 7. 18:11
 15/22 anonim ***** válasza:
2014. okt. 7. 18:12
 16/22 anonim ***** válasza:

#11-12 vagyok. Mi eltemettük. 3 hónapig jártam ki. Aztán elkészült a síköve, de azt azóta sem láttam. Nem bírnám elviselni, hogy ott a neve és alatta s zületési és halálozási dátum, ami ugyanaz a nap.

A férjem gondozza a sírt.

Augusztusban jobban lettem, mikor kiderült, hogy babás vagyok. Aztán mikor kiderült, hogy ikrek... :) Gondoltam, Isten csak visszaadja az eredeti létszámot. :)

Aztán elvesztettük az egyiket, majd a másikat. 6 ill. 7 hetesen történt, ami a januári koraszüléshez képest egy sétahajókázás.

2014. okt. 7. 19:23
 17/22 A kérdező kommentje:
#14 - nagyon sajnálom! :( Kívánom, hogy a következő babára már ne éveket kelljen várnod és egészségesen szülessen meg!!!
2014. okt. 7. 22:00
 18/22 A kérdező kommentje:

#16 - elhiszem, hogy nem tudod megnézni a sírkövet. :( én sem tudnám! :(

Sajnálom, hogy az ikrek is elmentek! :(

Kívánom, hogy hamarosan egészséges kisbabád szülessen!

Annyira elszomorít ez a sok szomorú történet! Az ember nem is gondolná, amíg Ő maga bele nem kerül és nem találkozik sorstársakkal. :(

2014. okt. 7. 22:05
 19/22 anonim ***** válasza:

#16 vagyok

A legjobbakat kívánom én is nektek!

Mielőbbi könnyű és szép terhességet, egészséges, 40. héten születő (!) kisbabá(ka)t!

Ölellek benneteket.

2014. okt. 8. 10:17
 20/22 anonim ***** válasza:

7-es vagyok újra. Jelentem, tegnap +-at tezsteltem a 27. cn-on, a 3. próbálkozós hónapban, 3 hónapban a 25 hetes baba "születése" óta.

HAJRÁÁÁ!!!!

2014. okt. 15. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!