Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Valahol azt olvastam, hogy...

Valahol azt olvastam, hogy vetélés után könnyebb teherbe esni? Így van? És vajon miért?

Figyelt kérdés
Gondolom az sem mindegy, hogy ki mikor veszíti el a babáját. Az enyém már középidős volt. :(
2014. okt. 3. 13:06
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnàlom a tõrtėnteket,nincs tapasztalatom,de 1 uncsim is igy jart es rõgtõn teherbe is esett es a baratnom is. Szerintem igen valoszinu hogy konyebb teherbe esni utana. Hasonlo ez szerinten az abortuszhoz?akkor sem szabad egyutt lennj nem csak az abortusz miatt hanem mert konyu teherbe esni ujjra! Kitartàs neked :)
2014. okt. 3. 13:12
 2/22 anonim ***** válasza:
én azt olvastam,hogy ilyenkor a test jobban akar teljesíteni! Én a 6ik héten vetéltem el, 4ik hónapban kezdtünk újra próbálkozni, első hónapban sikerült teherbe esnem, semmi gond nem volt a terhességgel!
2014. okt. 3. 13:50
 3/22 A kérdező kommentje:

Gratulálok! :)

Remélem nálunk is így lesz, mert úgy érzem, hogy csak akkor tudom teljesen feldolgozni ezt a nagy bánatot, ha rövid időn belül lesz egy problémamentes terhességem és egy egészséges kisbabám.

2014. okt. 3. 15:06
 4/22 anonim ***** válasza:
Nrekem vetélés után csak majdnem egy év után sikerült
2014. okt. 3. 15:26
 5/22 A kérdező kommentje:
:((
2014. okt. 3. 15:29
 6/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnálom amin átmentél,tudom milyen rossz.Sajnos nekem 2012.novemberében volt vetélésem és még mindig nem sikerült teherbe esnem...

Remélem Te szerencsésebb leszel mint én.Kitartást és mielőbbi babásodást kívánok!

2014. okt. 4. 18:29
 7/22 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem 25 hetes szülés volt, halott magzat.

3. hónapja próbálkozunk újra, de még nem sikerült.

Nem mindenki szerencsés, sajnos.

2014. okt. 6. 09:07
 8/22 anonim ***** válasza:

Nekem is 25 hetes koraszülésem volt.

4 hónappal később kezdtünk próbálkozni, és 2 hónap után össze is jött. (Bár őket -ikrek- 6 hetesen elveszítettem.)

De pár hete olvastam egy kutatás eredményét, miszerint az első trimeszterben történt vetélés után valóban könnyebb teherbe esni, és még a 3 hónap várakozás is felesleges.

Megpróbálom megkeresni a cikket és belinkelni...

2014. okt. 6. 20:23
 9/22 anonim ***** válasza:

Bocsánat, nem arról szól a kutatás, hogy könnyebb teherbe esni, hanem arról, hogy ha egy nő a vetélés követő 6 hónapon belül esik teherbe, akkor jobbak a baba esélyei, mintha 6 hónap után.

[link]

2014. okt. 6. 20:26
 10/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és cikket.

Megkérdezhetem, hogy nektek 25 hetesen miért halt meg a babátok? Valamilyen betegség miatt?

Én 22 hetesen veszítettem el a kisbabánkat, 2 hete történt a dolog. :(

2014. okt. 7. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!