Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sok helyen olvastam, hogy a...

Sok helyen olvastam, hogy a clostytól gyakori a korai vetélés. Tényleg összegüggésben lehet a kettő?

Figyelt kérdés
Most lesz az első ilyen hónapom. Írjatok légyszit tapasztalatot.
2009. aug. 21. 11:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem igaz! Ha tényleg így lenne, akkor a doki is mondaná, vagy egyáltalán nem is alkalmaznák a gyógyszert. Ha valóban megnyugtató választ szeretnél, szerintem kérdezz rá a dokidra. De szerintem ne foglalkozz ilyennel, mert csak feleslegesen parázod magad. Legyél pozitív! Sok kismama a clostynak köszönheti a babát.
2009. aug. 21. 12:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem pont fordítva mondta a dokim. kb 1 éve volt vetélésem pcos miatt, 4 hónap után derült csak ki a pco, majd elkezdtem szedni a clostit, és a következő hónapban mikor nem szedtem terhes lettem. Mentem a dokimhoz mert féltem nehogy megint megtörténjen, így adjon vm terhesség megtartót, és azt mondta felesleges, a closti hatása több hónapon keresztül hat, és igaza lett, mert már 33 hetes vagyok.

Ez az én tapasztalatom.

2009. aug. 21. 12:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én orvosom meg azt mondta, hogy ha clostyval esik az ember teherbe, akkor automatikusan adnak terhességmegtartó gyógyszert a 10. hétig.
2009. aug. 21. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!