Missed ab/vetélés után mennyi idővel estetek újra teherbe? Minden rendben volt a következő terhességnél?
Figyelt kérdés
És hány hónap szünetet javasolt az orvosotok?2011. okt. 8. 16:56
1/13 anonim válasza:
Nekem fél évet ajánlott a doki. De - sajnos- 4 évet kellett várnom a babámra. Megérte, semmi gond nem volt a terhességgel, gyönyörű lett a csöppem. Igaz, már 17 éves... ;)
2/13 anonim válasza:
Nekem két hónapot javasolt a doki. Ezt be is tartottuk, aztán rögtön összejött a baba. Most 17 hetes vagyok, eddig minden oké, most is éppen bökdös :)
3/13 anonim válasza:
Nekem missed ab. után 6 hetet mondott és egyből terhes is lettem. Teljesen problémamentes terhességem volt és 40+5 hétre született a makk egészséges kisfiam. Szívből kívánom, hogy neked is mihamarabb babád szülessen! :)
4/13 anonim válasza:
Nekem 3 hó pihit javasolt, betartottuk, fél évre rá megfogant a kislányom, aki ma már 15 hós makk egészséges nagy csaj.
5/13 anonim válasza:
Nekem 3 hónapot javasoltak de csak 16 hónap múlva estem teherbe újra, semmi probléma nem volt, pedig végigparáztam az egészet, mivel nekem az előző terhességem fejlődési rendellenesség miatt szakadt meg.
6/13 anonim válasza:
Nekem 6 hónapot javasolt,betartottam,rögtön terhes lettem pedig az első nagyon nehezen jött össze.
7/13 anonim válasza:
Nekem 3 hónapot javasolt, betartottuk. 2. hónapban jött össze, de sajnos az is missed ab-al végződött! Most megint várjuk a 3 hónapot és reménykedünk, hogy csak véletlen volt az előző kettő, mert már van egy 2,5 éves kisfiúnk! Doki se tudott mit mondani, hogy miért lehetett...
8/13 anonim válasza:
Vetélés után 2 hónap pihit mondtak, de mi utána 6 hónapig védekeztünk, aztán elsőre összejött a baba, aki most 2 éves, minden rendben volt a 2. terhességnél, és a babával is.
9/13 anonim válasza:
Nekem komplikált volt a missed ab műtétem, ezért 6 hónap várakozást mondott az orvosom. Nem vártuk ki, már a 4. hónapban nem védekeztünk, és egyből meg is fogant a babánk. Voltak kisebb problémák, de ezek nem vezethetők vissza a vetélésre, ellentétben a szülésemmel, ami ez miatt programozott császár lett a 38. héten. A kislányom teljesen egészségesen, nagy babaként született.
10/13 anonim válasza:
Nekem 2 menstruációt mondott az orvosom,most jön meg harmadjára.jövőhónapban már próbálkozni szeretnénk mi is.csak félek hogy megint baj lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!