Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab/vetélés után mennyi...

Missed ab/vetélés után mennyi idővel estetek újra teherbe? Minden rendben volt a következő terhességnél?

Figyelt kérdés
És hány hónap szünetet javasolt az orvosotok?
2011. okt. 8. 16:56
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nekem 3 missed abom volt az elmúlt egy évben- az első kettőnél 3 menzeszt javasoltak, az utolsónál fél évet plusz genetikát.
2011. nov. 14. 10:23
 12/13 anonim válasza:

Nekem augusztus elsején volt a műtét,10 hetes volt a drágám,de leállt a pici szive:((((

nekm az orvosom 2-3 menstruációt mondott mi ki is vártuk a 3 hónapot,megyedik hónapban próbálkoztunk de sajnos nem sikerült,megjött.olyan rossz volt látni,nagyon nem vártam,pedig azt mondják műtét után könnyebb teherbe esni.nekem mégse jött össze..nem tudom mi lesz?mivan ha nem esek teherbe??irjatok pozitív példákat biztatásképpen.köszi:(

2011. nov. 30. 17:35
 13/13 anonim ***** válasza:
12 hetesen volt a vetélésem utána a doki nekem is 3-6 hónap várakozási időt mondott és biztatott hogy minden rendben lesz. Rá 2 hónapra már terhes voltam és semmi komplikáció nem volt a terhesség alatt, persze azért kellett szednem a duphastont.
2012. jan. 14. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!