Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Habituális vetélés esetén...

Habituális vetélés esetén milyen további vizsgálatot javasoltok?

Figyelt kérdés

2x vetéltem el. Pajzsmirigy hormonok és hormonprofil (3. és 21. nap)rendben van, Leiden heterozigóta mutációra fraxiaprint szúrtam, MTHFR heterozigóta mutációra nagy dózisú folsavat szedtem, protrombin rendben van, TORCH rendben, hiszteroszkóiát is csináltak. Mégis elvetélek. Az orvos szerint pechem van. Immunológiára nem akar utalót adni, szerinte fölösleges.

Járt valaki hasonlóan szerencsétlenül? Van esetleg olyan vizsgálat, amit még érdemes lenne megcsináltatni? Vagy esetleg egy profi orvos, aki olyat is észre vesz, amihez egy "átlagos" nőgyógyász nem ért?

2014. okt. 2. 18:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Esetleg inzulinrezisztenciát. Meg az immunt kikönyörögni...
2014. okt. 2. 18:20
 2/2 piroska és a farkas ***** válasza:
Bár látom régi a kérdés, és szívből remélem, h már nem aktuális a probléma, de leírom : én a héten egy olyan kismamával találkoztam, akinél kiderült, 17,5 /! / évnyi habituális vetélés után, h a szervezete egyszerüen iegen testként ismeri fel a megfogant magzatot. mitán ezt végre felismerték, kapott transzfúziot, és immár a 15. hétben van.
2015. aug. 28. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!