Összeférhetőségi vizsgálatot csináltak valakinél?
Ez engem is nagyon érdekelne.
Hány hetesen mentek el?
Szia!
Szerintem Immunológiai vizsgálatra gondolsz, én szeptemberben fogok menni, (belgyógyászat-immunológia) Debrecenben. Én a meddőségi szakrendelés által adott beutalóval megyek, időpontot kellett kérni, júniusban kértem időpontot és szeptemberre kaptam.
szia!Nagyon sajnálom ami veled történt! Az lenne a legjobb ha találnának vmit és akkor azt lehetene kezelni!Mert nálam eddig semmit sem találtak és így csak tapogatózunk...nem tudjuk miért történt meg mindez?!
Bemásolom, hogy én mire gondoltam pontosan:Két immun specifikus vizsgálat van, amit egy vérvétellel néznek meg, az hogy összeférhetetlen vagy-e a férjeddel, a másik, hogy blokkolódik-e az immunrendszered a terhesség alatt, hogy ne tekintse idegen testnek az embriót, mint a transzplantációnál. Ezt csak itt Pesten csinálják, de a kezelést magát kaphatod a pécsi a klinikán, az immunológián. A kezelés az IVIG, intravénás immunglobulin, ami ezeken a problémások segít.
Én ezt a vizsgálatot várom nagyon, hogy megcsinálják!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!