Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A tatabányai kórházban csináln...

A tatabányai kórházban csinálnak petevezeték átjárhatósági vizsgálatot?

Figyelt kérdés
Valaki aki itt csináltatott, leírná a tapasztalatait? Simán elküldhet az sztk-s doki ha olyanok a leleteim?Fájdalomcsillapítás/ altatás, bennt kellett-e aludni utánna, ilyesmi.

2012. júl. 25. 14:57
 1/5 A kérdező kommentje:
Senki még csak nem is hallott róla???:(
2012. júl. 26. 08:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Tatabányáról nem tudok, mivel közelében sem lakom, de nekem Győrben csinálták volna 5 hónapja, altatásban, mert én direkt olyan helyet , orvost kerestem aki altatásban vállalja ,,,szóval tőletek nincs messze, ha kérdésed van írj..
2012. júl. 27. 11:45
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Csak nem sikerült a baba mire csinálták volna????:)

Írok majd privit, mert sok mindent nem tudok, csak amiket itt olvastam. De ami engem érdekelne, azt nem írták le:)

Ki ad beutalót, bennt kell-e aludni...

2012. júl. 27. 15:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha érvényes még a kérdés, akkor lehet hogy tudok segíteni!

Nekem 2008-ban Tatabányán volt petevezeték átjárhatósági laparoszkópiás műtétem. A főorvos csinálta. Altatásban csinálták. Előtte való este kellett befeküdni, köv.nap megcsinálták és másnap mentem haza. Engem SZTK-san küldött el a doki, bár nekem ő volt a fogadott dokim is. Igazából nem olyan szörnyű, bár nekem nem volt végülis összenőve semmi, de azért éreztem amikor kiment a fájdalomcsillapító, hogy megmaceráltak ott belül. Meg ugye a 3 lyuk varrata is húzódott rendesen. 1 hét múlva szedték ki a varratokat.

Ha érdekel még kérdezz nyugodtan, vagy írj privit!

2012. aug. 9. 17:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, valószínűleg majd élek a privi lehetőségével, bár nekem nem laparoszkópia lenne, hanem jód vagy az az olajos asszem.
2012. aug. 9. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!