Lányok, petevezeték-átjárhatósági vizsgálat előtt kell valami előkészület?
Úgy értem, hogy valami extra intim zuhany, ilyesmi.
És mit kell vinnem magammal? Röntgenese HSG-re megyek, és nem tudom mennyire kell levetkőznöm. Azt tudom, hogy utána feküdnöm kell egy órát. Hálóinget kell vinni, vagy mit? Nektek hogy volt?
Bocs, hogy kicsit össze-vissza kérdeztem.
Szia!Nekem is röntgenes átjárhatóságim volt,én sem kaptam érzéstelenítőt(elég kellemetlen volt maga a vizsgálat,de kibírható...)
Utána 1 éjszakát benn kellett maradnom a kórházban.
Hálóinget mindenképp vigyél,betétet mindenképp(utána a kontrasztanyag kifolyik,esetleg egy kicsit vérezhetsz).
Levetkőzni csak alulról kell teljesen.
Sok sikert!
Nekem Szegeden csinálták 10 évvel ezelőtt. Kórházi hálóinget kaptam, köntöst és papucsot vinnem kellett. A "vizsgálat" után hordágyon toltak vissza a szobába, majd pár óra pihenés után zárójelentés és mehettem haza.
Kicsit véreztem, de ez természetes. Nekem az a része fájt nagyon, amikor azzal a fogóval megnyitották a méhszájat. Akkor konkrétan folyt a könnyem, de szerencsére nem tartott sokáig.
Kb. 10-15 percet lehettem bent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!