Ti elvégeztetnétek újból a petevezeték átjárhatósági vizsgálatot?
2008-ban derült ki ezzel a vizsgálattal,hogy mindkét petevezetékem el van záródva,és így csak lombikkal lehet babánk.Sokkolt a hír,de szerencsére következő évben az első lombik programunk sikeres volt.Immár 2,5 éves a kislányunk.Tavaly kétszer is próbálkoztunk immár kistesóért,de egyik program sem sikerült.
Aztán novemberben valami csoda folytán teljesen spontán teherbeestem.Sajnos nem sokáig örülhettünk,mert 8 hetesen elveszítettük a babát,missed ab lett a vége.
Azóta szinte a mai napig küzdök hol barna,rózsaszínes folyással.A kontrollvizsgálaton a doki heveny hüvelygyulladást állapított meg,más bajt nem talált.
Akkor szerettem volna ismét elvégeztetni az átjárhatóságit,de a doki azt mondta felesleges,mert itt a bizonyíték,hogy megnyílt a petevezeték,és hogy a hüvelygyulladás nem okozhat elzáródást.Akkor ebbe bele is nyugodtam.Most azonban megint elbizonytalanodtam,hogy mi van,hogy ha mégis elzáródott.Ti mit tennétek a helyemben?Annyira szeretném,ha ismét spontán sikerülne a baba.Ennél nagyobb csoda már nem is történhetne velünk. :)
Szia!
Missed ab műtét következtében is elzáródhat a petevezeték. Én így jártam. A folyás sem jelent semmi jót, én minden vizsgálatot elvégeztetnék, amit csak lehet.
Köszönöm a válaszokat.
Kedves első válaszoló:Jó a pozitív példa,én is bízom benne,hogy sikerülni fog újból természetesen teherbe esnem.
Kedves utolsó: És Nálad volt valami előjele,tünete az elzáródásnak vagy egy ideig nem estél teherbe és azért végezték el a vizsgálatot?
Tartok tőle,hogy ha csak úgy odamegyek és kérem a vizsgálatot,megint elküldenek azzal,hogy felesleges újra megcsinálni. :(
Szia!
Sajnos ennek nincs semmi jele. Nem kifejezetten átjárhatósági vizsgálaton voltam, a harmadik sikertelen lombik után a meddőségis dokim javasolta a laparoszkópiát és a méhtükrözést, és ha már ott feküdtem az asztalon, a doki az átjárhatóságit is megcsinálta újra. Akkor derült ki ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!