Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lesz valakinek mostanában...

Lesz valakinek mostanában petevezeték átjárhatósági mütéte (laparoszkópia)?

Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 21:28
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem lesz hanem volt, és csak bíztatni szeretnélek: közvetlenül utána azt mondták csak lombikkal lehet gyerekem, majd amíg vártam a lombikra szépen teherbe estem. Előtte évekig nem. A kontrasztanyag nyitotta meg az egyik petevezetőmet amit használtak.

Másnap kocsival mentem haza, én vezettem, szóval a műtét maga se nagy ügy.

Hajrá!

2012. márc. 27. 21:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, előtte rettegtem mert volt, aki azt mondta, hogy nagyon fáj, jobban, mint a szülés. Na, hát akkor nem szültem még, de megnyugtathatlak: korántsem kell annyira félni, mint sok helyen hallható - olvasható ( akár a neten is). Nekem speciel egyáltalán nem fájt, csak kissé kellemetlen volt.Én utána hazagyalogoltam ( kb 3 km:)
2012. márc. 28. 10:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Második

Akkor neked nem laparos műtéted volt. Itt a kérdésben az szerepel. Lapar után nem hiszem, hogy gyalogoltál már csak az altatás miatt sem!

2012. márc. 28. 10:16
 4/9 anonim válasza:

Szia! Nekem még elég friss az élmény, 5 napja voltam laparon. Mondjuk nekem bonyolultabb volt a helyzet. Cisztám volt + átjárhatósági. Ma már a varratokat is kiszedték. Nem kell tőle félni! Nekem elhiheted. :)

Nem volt nagyon rossz, csak az altatót viseltem rosszul. Ma már jövök-megyek, persze csak óvatosan.

Szóval ne pánikloj! :)

2012. márc. 28. 19:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem jövő hét csütörtökön lesz a lapar. Már eléggé félek, de bízom benne, hogy lesz értelme és hamarosan és is teherbe esek. Sok sikert Neked!! Mikor lesz?
2012. márc. 29. 10:30
 6/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Nekem április végén lenne,de a munkám miatt muszáj vagyok halasztani 1 hónapot.Igy várhatóan május végén kerül rá sor.Ha addig nem jön a gólya!!!:) Nagyon félek tőle! Sose volt még mütétem!

Meg attól is tartok, hogy az orvos nem tud rajtam segíteni!

Utolsónak kitartás és ha lesz rá alkalmad megirhatod, hogy milyen volt!

Sok sikert mindenkinek!!!

2012. márc. 29. 12:42
 7/9 anonim válasza:
Nekem most volt 2 napja. A műtét maga nem egy nagy dolog, az altatásból is hamar felébredtem, hála Istennek mindkét petevezetékem átjárható, viszont a CO2 miatti izomfájdalom nekem ELVISELHETETLEN MÉG MOST IS :((( MIndössze ennyi negatívuma van és remélem mostmár siker is lesz :)
2012. ápr. 28. 18:15
 8/9 Hibye válasza:

Sziasztok!

Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz!

Maga a műtét semmi. Komolyan. Én mindig strapabírónak tartottam magam, nem nyavajgok..nem sírok feleslegesen (35 év), de... uh...a beszorult gáz (most vagyok a 3.napon a műtét után)hihetetlen fájdalom. Az hagyján, hogy hánytam a műtét estéjén, de már aznap délután a kulcscsontomtól a köldökömig egy fájdalom voltam a bennem maradt gáztól. Görcsszerűen támadt, se mozdulni se levegőt venni...csak a könnyeim folytak. Durva. Két napon át. Szegény Férjem csak állt kétségbeesetten, mert segíteni nem tudott, csak nézte ahogy szó szerint kínlódom és összehúz a görcs. Nem használt fájdalomcsillapító, torna... torna :o) mikor mozdulni nem mersz. Ma már sokkal jobb, most már csak szimplán fáj és nem görcsöl. Szóval..kitartás! Esetleg akinek van jó ötlete, hogy lehet ettől megszabadulni...kérem írjon... vannak sorstársaink!

2012. jún. 13. 13:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem is most volt kedden altatásos átjárhatóságim.

A beöntés volt a legkínosabb része a dolognak. Ugyan hőségriadó volt és azt se tudták kit műtsenek először, de maga a műtét, altatás, ébredés pozitív volt. Enyhe fájdalom volt a hasamnál, kicsit véreztem... de valóban, nekem a levegő a rekeszizmomnál akadt meg, 2 napig fájt. Alig tudtam mély levegőt venni. Az állás és a séta segített, 2 nappal a műtét után csuklottam nagyokat és másnap már alig éreztem :)

Remélem segítettem!

K.

2012. jún. 22. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!